Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На чия страна е късметът в четвъртък

Видяна: 5480 пъти

Овен
Днес имате големи шансове да намерите подходящата работа, да сключите изгодни договори и сделки и да си оправите положението с един удар. Действайте методично и творчески, не мрънкайте, не се оплаквайте и не се свивайте, ако ви притиснат. Сега е момента да извадите на показ цялата си борбена сила и инат и да се преборите за по-добри позиции в работата, бизнеса и живота.
Телец
До обед не бързайте, оставете другите да се напъват и покрай своята работа да свършат и вашата. Следобед идва вашето време за активни и целенасочени действия. Ще се отвори пазарна ниша и възможност да спечелите и да прокарате личните си цели и идеи. Планирайте за утре среща с евентуални спонсори, които може да финансират работата, която днес организирате или започвате.
Близнаци
Край с изчакването, с размислите и планирането. Време е да се действа по всички направления на живота, работата и деловите връзки. Осигурете си стабилна база за развитие. Днес е добре да се наемат помещения, да се търси подходящия терен за работата, тренировките и другите дейности, с които се занимавате. Ден на градежа, нищо да не се руши, а да се надгражда.
Рак
Ден на важни срещи, на възможности за започване на нова работа и подписване на нови договори. И позицията в старата ви работа ще се промени в изгодна за вас посока. Ден за изкачване на върхове в кариерата и в живота. Явете се на конкурси и прослушвания и в утрешния ден вече ще сте победители. Не отлагайте разговорите по важните за вас и бъдещето ви въпроси. Действайте.
Лъв
Денят носи проблеми повече за родените в третата декада. Енергията ви търси начин за изява. Време е да „изпуснете парата”, да вложите насъбрания потенциал в занимание или работен проект с голяма перспектива. Сутринта всичко ще става с мъка и за всичко повече ще се плаща. Следобед имате по-големи шансове да прокарате намеренията си и да постигнете желаната цел.
Дева
Денят носи проблеми повече за родените в третата декада. Енергията ви търси начин за изява. Време е да „изпуснете парата”, да вложите насъбрания потенциал в занимание или работен проект с голяма перспектива. Сутринта всичко ще става с мъка и за всичко повече ще се плаща. Следобед имате по-големи шансове да прокарате намеренията си и да постигнете желаната цел.
Везни
Днес постигате поредния връх в кариерата или в нещата от личния ви живот. Не се стопирайте и ограничавайте, направете крачката, от която сте се страхували. Ще получите заслужени награди и признанието на колеги и близки. Може да се подпишат изгодни и перспективни договори. Водете преговори. В момента вие определяте правилата на играта и може да си извоювате повече екстри.
Скорпион
Днес нещата тръгват наопаки, налага се да промените посоката или подредбата на задачите и приоритетите, но към обед всичко ще си дойде на мястото. Ще постигнете примирие, ще получите изгодни предложение и може да подпишете перспективни договори. Чакат ви два силни дни, в които ще доминирате и управлявате живота на другите, а най-важното е, че ще им бъде приятно.
Стрелец
Ден на върхови постижения. Станете рано и до обед проведете важните разговори. Може да ви предложат повишение или да намерите нова работа. Ще бъдете стимулирани с награди и поощрения, ще се почувствате избрани и желани партньори. Но с напредването на деня в живота и работата ви може да се появи провокатор. Луната навлиза в знака на нехармоничните ви Риби.
Козирог
Ден на победа и възможност да се сключат изгодни договори. Някой получава и чаканата оферта за работа. Не се колебайте и не изчаквайте по-добри времена. Цялото ви бъдеще е сега, затова реализирайте всяка предложена възможност. Не си позволявайте пасивност. Не позволявайте на друг да взима важните за вас и за семейството ви решения. Вечерта се приберете с желан подарък.
Водолей
Този ден може да донесе награди и поощрения за миналите ви действия, старания и отговорна работа. Чакайте повишение и изгодно предложение. Дръжте се изправено, не привеждайте гръб, особено ако сте сигурни, че сте нужни на другите, че работата и бъдещето им зависят от вас по някакъв начин. Пазарете се за цената на труда, който ще полагате и за услугите, които ще предлагате.
Риби
Днес шансовете са на ваша страна. От обед Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Нептун-планетата на висшето божествено вдъхновение. В живота ви ще настъпи просветление, може да ви хрумнат прекрасни идеи, от които ще се печели в бъдеще. Чакайте посещения на творческата си муза. Реализирате всичко, което ви хрумне като идея до 9-и. Планирайте участия в публични изяви.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Октомври 2022 година