Новина от категория България
Архив на публикациите

Защо Порше удари на пътя нарочно Тойота

Шофьорка разказа за потресаваща случка, на която е станала свидетел. По думите на Марина Стоянова, лек автомобил е блъснал умишлено друга кола на АМ „Хемус“ вчера, пише Глас нюз бг.
Според разказа ѝ до инцидента се стига след шофиране с висока скорост и опит за изпреварване. Жената иска да помогне на пострадалия като разказва за случилото се.
Вижте какво написа тя във Facebook:
„Здравейте, влезнах в групата специално, за да се опитам да помогна на един човек, който беше умишелено ударен на около 30 км от София на магистрала „Хемус“.
Действието се разви около 15:10 часа вчера. На магистралата посока София черно Порше Кайен караше с около 170 км, настигна сива Тойота комби, която не се отмести моментално от лявото платно, за да може Поршето да мине (просто защото имаше много трафик).
В следствие, на което Поршето изпревари от дясно Тойотата, засече и я блъсна абсолютно умишлено, злобно и много силно. Незнам шофьора как успя да овладее колата, да не се завърти. Не ми се вярваше на какво станах свидетел. И какво можеше да стане на метри от мен".

Публикувана на
05 Октомври 2022 година