Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 5540 пъти

Овен
Навлизате в силен и творчески период. Днес е важно да си подсигуриш базата, средствата и хората, с които ще работиш. Добре е да се правят ремонти и разместване, за да е удобно на всички. Ако заемете северната стая в апартамента или офиса ще доминирате и другите ще се съобразяват с вас. Ден на фонтана от преливаща творческа енергия. Време е да се стартират нови инициативи..
Телец
Родените във втората декада днес ще трябва доста да се напънат, за да изкачат поредния връх в кариерата си. Проблемът е, че ще трябва да носите и някого на гърба си, да подкрепите приятел и да върнете някакъв дълг. Ще ви разсейват хора, които прибързано сте допуснали в средата и дейността си. Днес всичко, което в миналото сте си спестили като усилия ще се върне и ще изисква да го свършите.
Близнаци
Днес ще ви правят услуги хора с комплекси и ниско самочувствие разчитайки на жестове и облаги от ваша страна. Не се заобикаляйте само с наведени глави, позволете на някой по-борбен и решителен да застане до вас и да ви подкрепя. Всичко си има рискове и цена, но най-рискована е манипулативната и робска политика. Все някога потиснатите ще съберат сили и ще нападнат.
Рак
Днес се включва каналът на кармичната родова карма и памет. Добре е да се съберете и да решите въпросите с имоти и наследства. В този ден е важно да си подсигурите база за бъдещето за вас и децата. Някой ще купи или наеме и терен, на който да работи и развива бъдеща дейност. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса. Направете да ви е удобно и приятно.
Лъв
Днес битката е за терен и място, за база на която да се развивате и за нова позиция в бизнеса. Родените във втората декада да не рискуват с непроверени хора и да не играят хазартно. Луна и Сатурн от Водолей са в опозиция на Слънцето ви и в конфликт с Уран от Телец. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Спазвайте правилата на пътя, не започвайте инициативи в сивата икономика.
Дева
Днес може да намерите нов предмет на дейност или нова база, жилище и позиция, която да удовлетвори амбициите ви. Проблемът е, че всичко ще става с приятели и с връзки, ще зависи от нечии проблеми, намерения и страсти. Ще се наложи да лавирате между свои и чужди амбиции и да правите компромиси, които в последствие може да анулират цялото начинание и сделка. Ден на комплексарите..
Везни
Ден на фонтана от преливаща енергия, от желание за победа и лична реализация. Действайте активно и нахъсано, гонете си интереса. Може да намерите тайни и явни източници на сила, знания и ресурси. Ще бъдете подкрепени в труден момент. Помолете се всичко неприятно да остане в миналото. Пътувайте, уредете командировки, срещи с производители, с настоящи и бъдещи партньори.
Скорпион
Един от тежките ви дни. Изпитанията ще са на всяка крачка. Ще срещате хора без самочувствие или такива, които ще мачкат вашето. Отношенията са неравностойни. Проблемите с родители и деца навлизат във върхова точка. Ден на едиповите комплекси. Може да се прояви и старата ви алергия. Наследствени заболявания ще ви тревожат, както и начините да разделите имоти и наследства.
Стрелец
Хората с комплекси от детството трудно ще се справят със задачите, но ако отхвърлите негативните спомени и се захванете здраво за работа ще спечелите, ще подпишете нови договори и ще заемете желаната позиция. Днес и утре съдбата може да сбъдне поне едно ваше желание, но и вие трябва да се потрудите. В момента сте на път да завладеете подходящата база и позиция.
Козирог
Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Може да се постигне споразумение по имотни и наследствени делби. За всеки е важно да стъпи на сигурна база и да разшири територията си на работа и влияние. Насочете всички сили в посока на благоустройството на дома и офиса. Обновете обстановката и интериора. Добре е за ремонти и размествания. Направете да ви е удобно и уютно.
Водолей
Днес и утре може да „избиете рибата” да намерите подходящата работа и място за действие и развиване на определена дейност. Не изпускайте и не пропускайте нищо, което съдбата ви дава и предлага. Винаги после може да се откажете, ако не ви удовлетворява, но в момента е важно да имате по-голям избор от възможности за живот и работа в бъдеще. Направете ремонти и подобрения у дома.
Риби
Ден за окопаване на нова територия или разширение и обновление в старата позиция. Време е да финализирате размествания и ремонти, да подредите живота си и мястото, в което ще развивате дейност важна за бъдещето си и това на децата и семейството. До петък е добре да се подписват и нови договори за работа или да се преподписват старите при по-изгодни условия.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Октомври 2022 година