Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни предричат звездите за вторник

Видяна: 6280 пъти

Овен
Ден на прилепа, а той действа на тъмно. Очертават се изненадващи обрати и удари в гръб. Конкуренцията подготвя атака не по правилата и не така както го очаквате. Ще бъдете наказани за възгордяването си. Родените в третата декада да не слагат пръст в стара рана. Несподеленото и прикритото може да излезе на показ. Точно днес не започвайте нови инициативи и нови лични връзки.
Телец
До обед нищо да не се афишира. Направеното в сянката на липсващите закони и глоби ще облагодетелства мнозина, но в крайна сметка ще ни ощети всички. Не рушете, а градете. Денят се свързва с базата и постамента. Всичко трябва да се прави здраво и функционално, за да издържи проверката на времето и да не се преправя после. Не пестете усилия и труд, улеснете си живота.
Близнаци
До обед се въздържайте от активни изяви. Ден на прилепа. И в светлата част на деня ще се правят неща на тъмно и ще се подрива нечия дейност. Не влизайте във връзки със сивата икономика. Това ще ви създаде компромат, който някой в бъдеще ще използва. Получавате неприятни сигнали, добре е да реагирате навреме и с внимание. Не започвайте нищо ново, а продължете до край в старата посока.
Рак
Почти до края на работното време ще се работи и действа задкулисно, ще се завоалират истинските действия и намерения, ще се играе манипулативно и подмолно. Не започвайте нищо важно, ако не искате да го преправяте и да се охарчите вместо да спечелите. Вечерта ще се появи светлина в тунела и в следващите дни ще направите печеливш избор и крачка в нова посока.
Лъв
Ако нещо не търпи отлагане свършете го сутринта. Не споделяйте планове и намерения. Днес конкуренцията ще ви подложи крак. Родените в първата декада да не избързват с избора на нова работа или нова връзка. Утре и за другите ще има моменти на притискане и притеснения. Дори и най-близките ще скрият нещо от вас или ще се опитат да действат зад гърба ви. Децата са неуправляеми.
Дева
Ден на Прилепа, вървим слепешката в тъмни и мрачни условия, но днес личната ви ориентация и локация са на ниво, така че ще успеете в работата и ще постигнете целта, към която вървите отдавна. Приключете стар проект, но старта на новото е добре да отложите почти за края на работното време. Ще се уреди и финализира имотна сделка. Стъпвате на сигурна база в работата и в живота
.
Везни
Утрото е напрегнато, особено ако не проявите разбиране към нуждите и грешките на другите. Някой ще скрие проблемите и истинските си намерения, а с това ще затрудни партньори и родители. Вглеждайте се повече в близките и дано забележите промяната, която изисква адекватна реакция от ваша страна. Не си позволявайте скрити сделки, нерегламентирани отношения и плащания.
Скорпион
Днес до 17 ч. властва денят на Прилепа. Много неща ще се прикриват, ще се действа от засада и ще се правят сделки в сивата икономика. Към обед Луната навлиза в нехармоничния ви Водолей и утре ще задвижи тежки аспекти с Уран от Телец. Съветът е да не прибързвате, да не отивате към големи сделки, особено ако не сте споделили намеренията си с близките, а парите са общи.
Стрелец
Събуждате се след тежък сън и с усещане за някаква неприятност и предупреждение. Днес много неща ще останат скрити не само от вас, но и от обществото като цяло. Ще се правят сделки на тъмно, ще се спекулира с парите на другите и с доверието на хората. Нищо ново да не се започва, особено ако на негова база ще градите бъдещето си. Сега е момента да се довършва и приключва.
Козирог
Днес много неща ще останат скрити от широката публика, а и в семеен и колегиален план не всеки ще си каже какви ги върши, какви намерения има, за кого и за какво работи. Не започвайте нищо важно, ако усещате, че има неуточнени и спорни въпроси. Днес препъни камъка е в премълчаването и в желанието да прецакаш останалите. Така ще пропаднат съвместните дела.
Водолей
Денят започва с проблеми и завоалирани действия. Конкуренцията прави своя ход и не играе по правилата. Всичко ще се прави на тъмно, ще се задвижат сделки в сивата икономика, а това ще подрива работата на тези, които действат по правилата. Но към края на работното време нещо ведро ще навлезе в живота ви с навлизането на Луната във вашия знак. Осигурявате си стабилност.
Риби
Денят минава под флага на тъмнината, на сили и обстоятелства, които не може да контролираме и които играят тежка, вредна и разболяваща роля в живота и връзките ни. Ще се случват събития, които ще пречат на развитието ни, ще провокират добрите ни намерения и ще ограбват благите положения и отношения в живота ни. Нищо ново да не се започва. Приключете това, което сте обещали.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Октомври 2022 година