Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4780 пъти

Овен
Ден за пътуване, командировки и преместване на нова лична или бизнес позиция. Някой ще уреди всичко на куп, ще намери жилище или офис там, където му предстои често да пътува или да води преговори. Не пропускайте благоприятната възможност да оправите отношенията си с някого, посвийте си рогата. Предстои ви сблъсък с подобни на вас хора, със същото мислене и бизнес интерес.
Телец
Денят се управлява от феникса. Всичко има тенденция да възкръсне от пепелта на загубите и нереализираните възможности и да донесе ползи на всеки, който активно си гони целта и интереса. Проведете стиковащи разговори, подновете стари познанства и връзки и уплътнете часовете до обед в преговори по важни за вас и фирмата ви въпроси. Към края на работното време ситуацията зацикля.
Близнаци
Ден за създаване на стабилизиращи връзки, за помирение на враждуващите лагери в живота и политиката. Не пропускайте добрата възможност да подновите договорни отношения и връзки, които са ви стабилизирали назад във времето. Ден на Феникса. Възкръсват от миналото старите идоли и коалиции. Протегнете ръка и към неостаряващата си любов и бъдете отново заедно. Ден за прошка.
Рак
И ако от доста време търсите най-добрият момент за сдобряване и помирение това е денят. С лекота ще си дадете прошка, ще се разберете по спорните въпроси и ще изгладите отношенията. Всеки ще направи своята стъпка и отстъпка и от утре вече може да сте заедно, да работите в екип или да сте семейство. Не пропускайте момента. Спазвайте диета, прочистете тялото и душата.
Лъв
Ден на Феникса, всичко може да се възроди и де се върне към положението, което ви устройва или ви липсва. Признайте си честно греховете и простете тези на другите. Днес за грешка трябва да има прошка, иначе и двете страни ще свалят нивото и ще намалят защитата си. Обградете се със свои доверени хора. Още в следващите дни ще ви е нужна защита. Нищо важно не планирайте за утре.
Дева
Днес е важно да подновите стари връзки и да се върнете към хора и дейности, които са действали стимулиращо и печелившо в живота ви. Време е за извинения, за жестове на внимание, за стиковка и обновление на личните връзки. Всичко може да се възроди, да продължи и да даде плод. Ден на Феникса възкръсващ от пепелта. Направете една стъпка назад, за да направите две напред още утре.
Везни
Днес е по-важно да се разберете с някого, да уточните позиции, намерения и изисквания, а не да действате амбициозно и да „газите” другите с непремерени думи и действия. Всичко ще става с мъка, особено за родените около 1 октомври. Луна и Юпитер образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Обърнете внимание на здравето си, другото да почака. Отложете амбициозните дела.
Скорпион
Ден за признания, за освобождаване от грижи и грехове. Споделете това, което ви тежи, окадете дома, подредете си приоритетите. Денят е добър за пътувания и командировки, за стопляне на отношенията с хора от миналото, с които може да бъде свързано и бъдещето ви. Лошото може да се забрави и прости. Ще намерите лек за тежка болест и начин да се справите с всеки възникнал проблем.
Стрелец
Днес се събуждате с откровение как е най-добре да се постъпи в дадена връзка, работа или друг личен проблем. В организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво, а това ще помогне да се уточнят връзките и да се прекратят враждите. С всеки ще може да се разберете. Ще намерите и лек за тежка болест или нужният ви специалист за лечение, за работа и учене. Вече дишате спокойно.
Козирог
Ден с огромна притегателна сила. Подновяват се контакти в работата, бизнеса и любовта. Сега е момента да направите крачката към тези, без които животът ви няма смисъл, а и сърцето боли. Ден за освобождение от старите грехове, за прошка и помирение. Намерете точните думи и бъдете с точните хора. Подгответе се за старта на новите си начинания. Уредете документи и плащания.
Водолей
До обед подновете контакти, обадете се на тези, с които може заедно да завъртите колелото на бъдещите амбициозни проекти. В този ден е важно да се съберете със себеподобни, с тези които добре се познавате и сте сърбали една и съща попара в миналото. Създават се творчески и делови екипи и се отива към преосмисляне на досегашните връзки и дейности. Следобед навлизаме в тъмен период.
Риби
Станете рано, задвижете важни делови проекти и се обадете на тези, с които времето и позициите са ви раздалечили. Ден на Феникса, връзките ви имат тенденция към възраждане, преосмисляне и промяна. Признайте си греховете и простете на близки и любими за създаденото неудобство или грижи. Следобед навлизаме в деня на прилепа, ще усетите как наоколо притъмнява и става тежко..
telegraph.bg

Публикувана на
03 Октомври 2022 година