Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в неделя

Видяна: 5000 пъти

Овен
До обед лесно се влиза в разправии, а ако счупите домашен съд това е лош знак. Луната навлиза в Козирог и образува квадратура с Юпитер от Овен. Внимавайте при пътувания, вършете нещата професионално, отговорно и съобразно закона. Всичко, което „претупате”, вместо да свършите качествено ще ви коства после много повече усилия и пари. Карайте внимателно.
Телец
Рано сутринта Меркурий тръгва в директна посока и отпушва бизнес инициативите. Добре да проведете важните си разговори следобед, когато с всеки може да се разберете. Сутринта е натоварена с партньорски грижи и проблеми с децата. До вечерта постигате напредък в една важна за вас посока, а в утрешния ден ще доразвиете нещата. Концентрирайте се, направете своя печеливш ход.
Близнаци
Тръгващият в директна посока Меркурий дава старт на новите инициативи в работата и в живота. Край с изчаквателната политика дори и за политика. Ще се влезе в остри схватки и битки, ще се използват всякакви средства за нападение и защита. Пазете свои и чужди тайни и независимо, че може да имате ползи не омаскарявайте никого. Ден на Петела, някой ще се изкаже неподготвен.
Рак
С навлизането на Луната в знака на опозицията ви Козирога вървите към противопоставяне с близки и колеги. И в интимния ви живот ще се появи неприятен дразнител. Денят отприщва енергии и амбиции, а тръгващият в директна посока Меркурий ще даде старт на търговската конкуренция и новите сделки. Старайте се да не изпадате от класацията, не е нужно на всеки и всичко да сте вечна опозиция.
Лъв
Родените в третата декада да действат разпоредително до обед. След това е време да се подновят делови и приятелски връзки, да се преговаря и да се обсъждат съвместните делови и творчески инициативи. И ако сте били скарани с някого, сега е момента да се сдобрите и да продължите, особено ако усещате празнота и самота. Ден за пътувания и разговори на място.
Дева
Днес всички заставаме на старта на новите си инициативи. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока и дава стимул на бизнеса. Стартират нови дейности и преговори за съвместна работа, отварят се нови шансове в работа и в живота и вратите към едно по-добро бъдеще. От обед и Луната навлиза в знака на най-стабилното ви партньорство Козирога. Действайте.
Везни
От днес всеки тръгва с голямата кошница провокиран за амбициозни действия от тръгващият в директна посока Меркурий. Ще се сблъскате с директен натиск, ще трябва да правите компромиси, които ще се отразят негативно на работата и връзките ви. На никого няма да може да угодите. До обед конфликтите може да доведат и до раздели. Следобед влизате в релси, но горчивината остава.
Скорпион
До обед се движете на пръсти, опипвайте почвата и търсете начин да се разберете с близките и половинката. От обед всеки спор може да се разреши. Планирайте пътувания и срещи с роднини, поговорете по въпросите за имотни и наследствени делби. Тенденцията е всичко да се уреди и напасне. До 4-и ще направите силен професионален ход и може да спечелите конкурси.
Стрелец
Новите начинания да се започнат следобед, когато енергията ще е блага и отношенията ще са вече напаснати. Всеки ще знае и ще си даде сметка къде му е мястото и няма да влиза в излишни спорове. Проведете уточняващи разговори с партньори от миналото и настоящето ви. Добре е да се присъства на съвместни срещи и да се обсъждат бъдещите намерения. Простете си старите грешки.
Козирог
Луната навлиза в Козирог и в следващите два дни ще носи промени на всички нива в живота ви. До обед ще бъдете провокирани към скандали и конфликти. Трудно приемате другата гледна точка. Родените в първата декада да следват законовите разпоредби, за да не плащат с пари и здраве за постъпките си. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Счупен домашен съд е лош знак.
Водолей
Меркурий тръгва директно, разговорите ви протичат при максимална натовареност и отговорност за бъдещето. До обед трудно се напасвате на нуждите на другите и пренебрегвате нещо свое, но след това до утре на обед ще се обаждат приятели, ще предлагат общи проекти, а начинанията ви ще срещат одобрение от страна на близките. Подгответе се добре за новия старт.
Риби
До обед нищо не става както го планирате. Вероятни са скандали по незначителни поводи, а значителните водят до раздели. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Следобед ще се обаждат нужните и важни за бъдещето ви хора. Забравете болките, които са ви причинили, стопете дистанциите. Подновете и любовните връзки, които са радост за душата и празник за сърцата.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Октомври 2022 година