Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са щастливците в събота

Видяна: 6060 пъти

Овен
Ден на откровение за правилната посока. Проведете уточняващи разговори, сондирайте мнение с партньори от страната и от чужбина и се гответе за старт на нови инициативи от утре. Този ден изисква преосмисляне и претегляне на отношенията и изчистване от ненужните връзки. Важното и перспективното излиза на преден план, другото да остане в резерва или да се загърби. Днес до обед проведете разговори с чужбина.
Телец
Ден на жерава излизащ от облак. Положението се разведрява и независимо разправиите у дома намирате начин да прокарате намеренията си и да удовлетворите исканията. Чакайте обаждане от чужбина и покани за съвместна дейност и работа. От утре вече може да застанете на старта, но днес е важно да се преговаря, планира и преценява кое колко ще струва, какво ще носи и какво ще коства. Днешния ден идва с важни срещи и съобщения, които ще отворят нови пътища.
Близнаци
Денят започва напрегнато и до вечерта се очертават скандали. Луната от Стрелец е в конфликт с Нептун от Риби и в опозиция на Марс от Близнаци. Овладейте се навреме, контролирайте първосигналната си реакция и не действайте импулсивно. После ще се чудите как да оправите нещата. Последвайте желанията на половинката и близките, независимо че ви се иска нещо друго. Днес все за нещо ще се скарате.
Рак
Ден на откровение за правилния избор, за истинските връзки и за намеренията на тези, с които по някакъв начин сте свързани и обвързани. Чакайте предложения от чужбина. Предстоят дни на трескава подготовка за новата крачка, която ви предстои. Подкрепата, която очаквате ще дойде на 7-и, но преди това едно по едно нещата ще се изясняват и отношенията ще се напасват. Днес сондирайте мнения и намерения с близки и роднини тук и в чужбина.
Лъв
Ден за преговори на всички нива на личната ви и делова активност. Подгответе се за решителни действия в следващите дни, когато бизнесът ще се форсира и всеки трябва да си намери мястото, да си защити терена и предмета на дейност. Сами трудно ще се справите, нужен ви е предан екип и подготвени хора. Включете и близките в бъдещите си проекти. Концентрирайте силата си в юмрук. Днес разширявате връзки и контакти, обадете се на приятели в чужбина.
Дева
Днес скандалите може да избухнат по незначителни поводи, а значителните ще стават повод за раздели, ще носят лични и семейни загуби. Контролирайте емоциите, не споделяйте свои и чужди тайни и до утре на обед не започвайте нови начинания. Плановете ви се променят, чуждо тяло се вмъква в личната ви вселена и променя установения ви начин на живот, посоката и избора. Днес е ден на грешения подход към грешните хора.
Везни
Не влизайте в излишни спорове. По добре замълчете и направете това, което сте решили, вместо да го обсъждате и влизате в разправии за дреболии. До обед имате повече шансове да постигнете напредък в отношенията, но след това ще се сблъскате с открито противопоставяне. Не отсъствайте от дома през уикенда. Останете със семейството си, силата днес е в разбирателството. На 1-ви действайте балансирано, крайностите създават проблеми.
Скорпион
Критичен и рисков ден, особено в следобедните часове. Очаквайте обаждане от чужбина. Срещите ви ще дават поводи за нападки от страна на партньори и близки. Някой ще се почувства обиден и застрашен от действията ви. Счупеното до утре на обед е лош знак и може да предупреждава за раздели. Запазете мира и любовта в отношенията, независимо цената, която ще трябва да платите. Днес е ден на петела, всеки си пее неговата песен.
Стрелец
Ден за пътуване и приятелски връзки с чужбина. Подновете контакти с доказани във времето партньори, търсете и нови пазарни ниши, в които да се внедрите. Получавате откровение за правилната посока. Към обед може да се появи неприятен дразнител. Гостувате или ви гостуват хора, които опитват да навлязат в личната ви територия. Туширайте в зародиш конфликта. Днес Луната е в Стрелец, пътувайте, излезте от ограниченията, които са ви налагали.
Козирог
Поставете на обсъждане важните за вас и за семейството ви приоритети. Някой се стяга за чужбина, а друг вече е купил билетите. Ще ви се обаждат с делови предложения. Този ден определя нови отправни точки в живота ви. На прага сте на важен избор, след който няма връщане назад. Претеглете всички плюсове и минуси и от утре задвижете амбициозните си дела и начинания. Днес не мислете в по-далечна перспектива, обадете се на близки в чужбина, направете резервации.
Водолей
От днес всичко при вас започва да се нарежда и подрежда по нов начин и при нови условия на работа и живот. Ще се появи нова възможност, която не е за изпускане, особено ако е свързана с чужбина и с предложения, които ще ви помогнат в кризата. Този ден носи нещо за душата, нещо ценно за ума и заниманията ви. Не отклонявайте предложения, после винаги може да се откажете. 1-ви завърта колелото и ако до момента не сте имали работа, вече се смятайте наети.
Риби
За родените между 5-15 март денят носи повече рискове, особено във финансов план. Не предприемайте нищо важно и значимо и утре независимо, че Меркурий-планетата на бизнес инициативите ще тръгне в директна посока. Вашият шанс и момент на сила още не е дошъл, други хора може да се възползват от ентусиазма и това, което предлагате. Не влизайте в разправии и конфликти. Днес и утре си стойте мирни, нищо не започвайте и не провокирайте околните.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Октомври 2022 година