Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за днес

Видяна: 3860 пъти

Овен
Денят носи промени в плана, включва ви в непредвидени отношения и събития, за които ще се говори дълго. Бъдете верни на приятели и любими, не си позволявайте забежки и ако нещо сте обещали изпълнете го, независимо променената ситуация. Може да си позволите и хубаво похапване. Днес не се пълнее независимо колко и какво ще изядеш. Но във връзките да се внимава.
Телец
Не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Денят предлага екстремни варианти при участия във важни срещи и представяния. Рискът ви диша във врата. Не отивайте в крайности и не играйте хазартно. Сключените днес договори и сделки ще ви затруднят в бъдеще и ще ви вкарат в източваща силите ви програма. Може да ви излъжат в цената и качеството на предлаганите стоки и услуги..
Близнаци
Този ден може да ви срещне с любовта и да отприщи зациклени партньорски отношения. Посетете с подарък и цвете в ръка тези, които обичате и желаете. От обед енергетиката се променя, добре е за приятелски и служебни срещи, за преговори и делови споразумения. Може да финализирате сделка, да купите нещо на сметка и да продадете с печалба. Ден на лични рекорди.
Рак
Венера навлиза в нехармоничните ви Везни и до 23 октомври ще действа негативно на любовните ви връзки. Внимавайте с изневерите, не давайте козове в чужди ръце. Родените в първата декада ще бъдат притискани с искания от страна на партньора. Трудно ще отстоявате позициите си, ще се наложи да правите компромиси, но доказаните във времето приятели ще ви помогнат и подкрепят.
Лъв
Ще сбъркате, ако тръгнете към някого с лъжа и завоалирани действия. В момента печели честната политика, приятелствата се подлагат на проверка и ако не издържат ще се развалят дългогодишни връзки. Не преигравайте и не прекалявайте, днес Лъвът може да бъде детрониран, ако не си изпълни задълженията, а само си седи на трона и чака овациите на тълпата. Бъдете отговорни и делови.
Дева
Ден на емоционално изтрезняване. Венера напуска знака на Девата. Сваляте розовите очила на чувствата и отново виждате реалността такава каквото е. От вас се очаква бърза и адекватна реакция, за да запазите позициите си в бизнеса и в обществото. Прекъснете връзки по месторабота, постарайте се да не зависите от хора, които не отговорят на чувствата ви, а само ви използват.
Везни
Луната излиза, а Венера навлиза в знака на трона си Везните. Вероятни са рокади в любовта. Една жена си тръгва, а на нейно място идва друга. Вървете на среща с любовта и стабилизирайте личните връзки. Защитете и позициите си в бизнеса. Планирайте артистични изяви, участия в конкурси и изложби, на които може да представите своите дарби и таланти. Връщат се и каещите се грешници.
Скорпион
До 11 ч. не влизайте в преговори с други двама, но след това може да извлечете ползи от всяка направена уговорка и от всеки подписан договор. До утре на обед правите качествен скок в живота и връзките. Ще намерите нови клиенти и спонсори и ще влезете в перспективна среда. Нищо не е случайно и не бива да се изпуска. Облаците се разнасят, отваря ви се и път в чужбина за по-дълго.
Стрелец
От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от Везните. Любовният ви живот ще се стабилизира, ще намерите начин да се справите с проблемите в чувствата и в партньорските връзки. Днес честността е най-добрата политика дори и за политика, който взима решения за бъдещето ни. До вечерта ще се случват непредвидени обрати, които ще показват накъде да насочите сили и ресурси.
Козирог
От днес навлизащата Венера във Везни ще ви облъчва в пречупващ аспект. Отнасяйте се внимателно към любовните и партньорски връзки, за да не останете от два стола на земята. Вървите към изневери или научавате за такива. Денят носи шансове за запознанства и представителни срещи. Някой ще намери отдавна търсения партньор, но старите връзки ще изискват и налагат своето.
Водолей
Венера навлиза в хармоничните ви Везни. В любовният ви живот ще започнат благоприятни промени, а ако още сте сами пригответе се да срещнете чакания принц или своята Пепеляшка. Който седи и се ослушва ще загуби по всички направления на живота. Пригответе се за качествен скок и избор, не оставайте пасивни и в очакване. Денят носи болка и конфликти с конкуренцията.
Риби
Венера вече не ви гледа в опозиция, а това ще отпуши любовният ви живот, ще позволи да се съберете, разберете и решите спорните въпроси. Ден за лични и делови срещи, а не е изключено едните да преливат в другите и да се отиде към обща работа с тези, с които животът и чувствата са ви събрали. Ден на протегнатите ръце. Търсете начин да се измъкнете заедно от кризата.telegraph.bg

Публикувана на
29 Септември 2022 година