Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е конфликтен ден

Видяна: 6320 пъти

Овен
Ден за двустранни разговори, за посещения при личния лекар, при адвокати и консултанти и при шефовете, от които ви зависи работата и парите. Избягвайте съвместните инициативи, където отговорностите и ползите се размиват и не се знае кой пие и кой плаща. Ден на фатално привличане, което може да ви ожени или разведе. От утре Венера-любовта ще ви гледа в опозиция.
Телец
Родените в първата декада може да попаднат в клопка. Луната навлиза в Скорпион и до вечерта застава в опозиция на Уран от Телец. Очертават се непредвидени обрати във връзките. Попадате под нечие влияние и привличане и може да изневерите на дългогодишната си връзка. Бъдете внимателни. Ситуацията ще се промени и от победители ще се превърнете в победени, изоставени и изолирани.
Близнаци
Ден за среща с учителите, с тези които може да ви дадат правилните съвети и да защитят кариерата и амбициите ви. Посетете и личния си лекар, ако усещате, че имате проблем. Не се препоръчват участия в съвместни инициативи, където не се знае кой ръководи нещата и кой стои зад кадър. Ден на фатално привличане и в любовта. От утре Венера ще ви стимулира от Везните.
Рак
Планирайте за днес двустранни срещи с нужните ви специалисти. Посетете адвоката и личния си лекар, търсете контакти с хора способни да подкрепят и финансират личните ви инициативи. Денят е неблагоприятен за съвместна работа. Всеки ще тегли в своята посока. Всичко, което уредите сами и лично за себе си ще ви служи дълго и ще ви помогне да излезете с чест от капаните на живота.
Лъв
Днес и утре Луната от Скорпион ще задвижва рискови аспекти със Сатурн и Уран. По закона на Мърфи за всемирната гадост филията ви ще пада с маслото надолу и всичко ще се случва в най-неподходящия момент. Запазете самообладание. Късно вечерта и утре рано сутринта не тръгвайте на път. Концентрирайте се, подгответе и планирайте за 30-и качествен скок в живота и дейността си.
Дева
Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Попадате в изкушаваща ситуация, в която ви се предлага нещо желано и мечтано. Не взимайте решение докато не разберете къде е уловката и какво се крие зад примамливите обещания. Добре е да проведете разговори насаме с капацитет по въпросите, които ви вълнуват. Не избързвайте с решенията, за да не бъдете употребени и ощетени.
Везни
Ден на нежелани присъствия и вмешателства в работата и в семейните ви дела. Не давайте пълномощно на никого да ви движи нещата юридически. Тенденцията е странични хора да се вмъкват в отношенията и дейността ви и да извличат ползи. Някой може да привлече и досегашните ви спонсори, снабдители и съюзници. Защитете партньорските си връзки. Не е ден за първа среща.
Скорпион
Луната навлиза в Скорпион и до вечерта застава в опозиция на Уран и в конфликтен аспект със Сатурн. Приятелските връзки се преобръщат, трети лица са намесват в отношенията на други двама. Внимавайте при пътуване тази вечер и утре сутринта. Проверявайте изправността на колата, пазете си личните вещи и документи. Не предприемайте нищо в състояние на афект.
Стрелец
Днес се занимавайте само с такива дейности и тренировки, в които сами определяте правилата, сами си вършите нещата и не ви е нужна странична помощ. Работата в екип ще зацикли и ще бъде използвана от странични сили. Конкуренцията прави опит да надникне в кухнята на тайните ви, да се възползва от нововъведенията и постиженията ви. Не давайте никому излишна информация.
Козирог
Ден на фатално привличане и на срещи, които може да ви сложат окови за дълго време. Не приемайте чужди предложения и не допускайте странични хора в кухнята на работните си проекти. Може да попаднете под неблагоприятно влияние, да споделите поверителна информация или да дадете право на ползване на нищожна цена. Лесно се попада в изнудващи и манипулиращи ситуации.
Водолей
Луната навлиза в нехармоничния ви Скорпион и до вечерта сключва конфликтни аспекти с Уран от Телец и със Сатурн от Водолей. За родените в първата декада се очертават болезнени моменти и неприятни изживявания. Спазвайте правилата на пътя, не поемайте ангажименти към странични хора и не работете в екип, ако не искате да ви стоварят цялата работа и отговорност. Не рискувайте.
Риби
Днес Луната от Скорпион стимулира Рибата. Решете с кого ще тръгнете от утре и към каква позиция и линия на поведение ще се придържате. Днес не се препоръчва работа в екип, но всичко, което уредите самостоятелно и лично за себе си ще ви донесе късмет и ползи. Не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. Време е всеки да си научи уроците и да си изиграе козовете.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Септември 2022 година