Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише във вторник

Видяна: 4600 пъти

Овен
За родените в третата декада се очертават остри сблъсъци на интереси особено по отношение на имотни и наследствени дела. Който не атакува и не бъде активен ще го нападнат и ще му вземат нещо, за което не са му стигнали силите да се пребори. Ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, за да получите екстрите, които желаете. Натоварете се физически, а не емоционално.
Телец
За днес се препоръчва активност по всички фронтове на личната ви амбиция. Пасивният човек ще загуби и ще попадне в изолация. Влезте в битки с голямата си конкуренция, явете се на изпити и конкурси, покажете какво можете, знаете и желаете. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. Сега е момента да тествате възможностите си на различни нива и дано излезете победители.
Близнаци
Ден за атака по всички направления на личната ви амбиция. Явете се на конкурси, водете преговори и защитете позициите си. Може да изкачите нов връх в кариерата и да елиминирате конкурент. Не си позволявайте повече изчакване, отстъпление и дипломатична игра. Никой няма да го оцени, а разпоредителните ви действия ще направят впечатление и ще ви защитят.
Рак
Днес не се препоръчва пасивност, но и прекалената настойчивост и активност също ще е вредна и не на място. Не преигравайте и не прекалявайте и в чувствата. Гответе се повече за защита, отколкото за нападение. Конкуренцията ви прави силен ход с цел да ви елиминира от играта. Трудно ще спечелите конкурси, но е добре да опитате и да тествате възможностите си за изява.
Лъв
Днес не позволявайте да ви ограничават и спират от решенията, които сте взели. Движите се в екип от хищници, никой няма да ви направи компромис, а и вие трябва да покажете и докажете, че сте лъв и командвате парада. Ден за атака по всички фронтове на личната ви амбиция, независимо съветите на друг да изчакате. Не е ден за компромиси, те ще показват слабостите ни.
Дева
Ден за работа, за активни действия в професионален план. Реагирайте адекватно на всякакви манипулации и притискане. Поставете условията си, не позволявайте друг да ви определя насоката в живота и да подрежда приоритетите ви. Във въздуха витае някаква агресия, нищо няма да ви се даде даром и без битка. Сега е момента да тествате личните с дарби, сили и възможности.
Везни
За родените в третата декада днес може да има притеснения относно имоти и наследства и проблем с наследствени заболявания. Погрижете се за близък, не чакайте само настоящи и бъдещи ползи. Очертават се и конкурентни битки за базата и условията, при които се работи съвместно. Трябва ви подкрепа и приятелско рамо, за да защитите територии и позиции. Направете си равносметка.
Скорпион
Днес пасивният човек ще загуби, ще претърпи поражение и ще бъде изваден от играта. Не се давайте без бой, подгответе се за атака, търсете начин да извлечете ползи от всеки разговор. Не отстъпвайте от завоюваните позиции, защото утре още ще трябва да отстъпите. В момента някой се опитва да разбере докъде може да ви притиска и манипулира. Защитете си територията и правата.
Стрелец
Днес е от значение не само нападението но и активната самозащита. Не си оголвайте гърба, не се знае откъде може да дойде удара. В такъв ден е важно да действате самостоятелно, да държите в ръцете си всички ключове, които може да ви потрябват в даден момент и да сте готови на промени в плана при възникване на неочаквани ситуации. До края на деня ще постигнете победа.
Козирог
Днес родените в третата декада „ритат срещу ръжена”, настроени са прекалено критично към тези, от които зависят в работата и в живота. За грешка няма да има прошка, няма да се простят изневерите и лъжите. Нужна е активна самозащита, ако не искате да бъдете наранени и употребени. Плащаме за старите грешки и за предоверяването, с което сме смятали, че ще спечелим някого.
Водолей
За родените в третата декада днес ще има повече екстри и възможности за избор. Изискването е да сте активни, да работите с настървение и да си гоните интереса на всички нива. Конкуренцията ще се опита да ви изтика от добрите позиции. Време е да влезете в битки и да покажете какво можете. Вътрешната ви енергия е на високи нива, може да прекрачите препятствията във вас и около вас.
Риби
Днес е важно да застанете на стартовата линия, да направите обезпечаващ и подсигуряващ ход в посока на професионалните ви и лични интереси. Печелят нахъсаните и пробивни хора. Който се свива притеснено, така и ще си остане в ъгъла, пренебрегнат и подценен. Този ден ни разделя на хищници и потенциални жертви. За всичко ще се води битка и дано я спечелите.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Септември 2022 година