Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5860 пъти

Овен
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Още със ставането ще усетите на къде клонят нещата, какъв е правилния избор и кое поведение или действие може да ви вкара в клопки и капани на амбицията и страстта. Доверете се на сетивата и не правете избор, който ви е неприятен. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. Ако нещо ви привлича идете там.
Телец
Ден на устата. Не коментирайте чуждия живот и избор, не се намесвайте в разговорите и разправиите на околните, за да не пострадате и излезете без вина виновни. Внимавайте с храната, ако нещо ви отблъсква не го яжте, дори с риск да обидите домакините. Едно приятно или неприятно усещане ще ви покаже кое е добро или вредно за вас. Вземете на сериозно предупрежденията.
Близнаци
Съветът е да послушате гласа на интуицията, да се доверите на предчувствията си, а не само на разумната преценка. Днес интуицията води ума като слепец в отношенията с околните. Стари приятели може да ви подведат, а новите да ви елиминират. За утре планирайте решителен ход в посока на голямата си амбиция. Време е да поставите парливите въпроси на масата за преговори.
Рак
Новолунието ще се отрази по-неблагоприятно на родените в първата декада. Слънце и Луна от Везни са в конфликт с Юпитер от Овен и с вашето рождено Слънце. Ще се случват събития, от които ще излизате болезнено ощетени. Не тръгвайте с голямата кошница, всичко предложено ще се оказва само една химера или опит да бъдете използвани. Само интуицията ви дава верните насоки и съвети.
Лъв
Доверете се на желанията и вътрешния си избор и ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Днес тялото ни сочи какво е полезно или вредно за него. Едно приятно чувство ще ви насочи и към правилните хора, към приятелите и спонсорите. Всичко, към което изпитате неприязън нека остане встрани от пътя ви. Не посягайте към забранения плод, вие знаете кой.
Дева
Днес стойте далече от конфликтите и не влагайте прекалена емоция в нещата, които правите. Доверете се на инстинктите и тръгнете в посоката, която ви привлича. И ако на сън не сте могли да преодолеете едно препятствие, то наяве ще успеете и ще намерите верния път. Засилва се и диагностичният ви усет, доверете се на тези храни, и хора, към които изпитате неустоимо влечение.
Везни
Родените около 1 октомври ще направят успешен ход, само ако се доверят на интуицията. Всичко, което сте премислили, претеглили и напаснали на нуждите на момента може да се провали поради неочаквано стечение на обстоятелствата. Тръгнете в посоката, която ви привлича и постъпете така, както ви съветват сетивата, а не ума. Съдбата предлага изпитания.
Скорпион
Днес ставате с усещаното за вярната посока и за правилния избор на всички нива в живота ви. Тествайте личната си интуиция. Ако и се доверите ще си спестите неприятности и проблеми в бъдеще. Не яжте каквото не ви се яде и не тръгвайте с този, който не ви е на сърце. Полезно е всичко, което ви привлича, което ви носи радост и някакъв особен гъдел. Другото не си струва труда да го опитвате.
Стрелец
Днес е от значение всяко усещане, повик и просветление. Доверете се на вътрешното си усещане за ситуацията, в която се намирате и ще вземете правилните решения. Вечерта не си насилвайте късмета. Очертават се обрати и непредвидени ситуации, в които трудно ще реагирате адекватно. Не планирайте пътувания утре рано сутринта и не си правете уговорки.
Козирог
Днес се събуждате с някакво особено предчувствие и усещане за правилната посока, но е вероятно да го пренебрегнете в желанието да постъпите разумно или според очакванията на околните. Ден, в който разумното ще се окаже погрешно, защото другите засегнати в ситуацията също няма да постъпят разумно и да действат по правилата. Бъдете гъвкави и готови на промени.
Водолей
Днес ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното в живота, в работата и връзките. Едно топло и приятно чувство ще показва в каква посока да тръгнете, към какви връзки, приятелства, обекти и храни да се насочите. Съдбата ще ви помогне да отделите зърното от плявата в живота си. Послушайте вътрешния си глас, доверете се на сетивата и предчувствията.
Риби
Днес рибешката ви интуиция работи на пълен капацитет. Ще прозрете нещо, което някой ви е спестявал, ще усетите коя е за вас полезната и печеливша посока и къде са верните и важни за вас хора. Още утре направете крачка в посоката на личния ви интерес. В този ден е важно да се прочисти тялото и духа, да се излее насъбраната горчилка и да се прекратят губещи връзки
telegraph.bg

Публикувана на
26 Септември 2022 година