Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 8900 пъти

Овен
Денят носи заземяване, възможност да откриете търсеното жилище или друг обект, в който да работите и развивате бъдещи дейности. Оглеждайте се, а ако вече сте намерили каквото търсите финализирайте сделката. Родените в първата декада са в силна юридическа позиция. Може и да наемете цялото помещение, ако другите се изнесат. Използвайте предложените шансове. На 24-и може да намерите и отворите новият си офис или магазин.
Телец
Не се колебайте при покупка на имот или жилище. Днес съдбата ви помага да намерите търсената база, в която ще развивате определена дейност или ще живеете със семейството си. Не се затваряйте и изолирайте. Една случайна на пръв поглед среща може да ви заведе на точното място. Тръгвате за едно, а намирате друго, което отдавна сте търсили и желали. Денят носи придобивки. На 24-и чакайте материални придобивки, стъпвате на нова база.
Близнаци
Родените във втората декада днес може да направят необмислен ход, особено в посока на имоти и наследства. Ще спечели този, с когото водите преговори, дано всичко е в полза на децата ви. Добре е да упълномощите децата или близък, на когото имате доверие да ви представляват в сделките, но най-добре е да отложете всичко за другата седмица. За утре нищо не планирайте. Ако за 24-и гласите имотна сделка, все за нещо ще съжалявате.
Рак
Чудесен ден за покупка на имот, на чиято база ще започнете нов бизнес и ще уредите бъдещето на семейството си. Всичко предприето ще носи ползи, ще ви води към места на сила и спокойствие и ще защитава личните ви и семейни интереси. Ден на разтварящия се лотос. Разтворете се и вие към света и към възможностите, които съдбата ви предлага. Нищо важно да не се отлага за утре. 24-и е най-добрият ден в този месец за придобивка и подсигуряване с жилище и офис за вас и децата.
Лъв
Всичко предприето днес ще разширява правата, позициите и пълномощията ви. Може да се уредите с нов имот и да решите с един замах наследствените дела и отношенията с роднини. Каквото се посади ще се хване, каквото се задвижи ще осигури една постъпателна и победоносна линия на действие и поведение. Нищо важно не оставайте за утре, сега е момента за апартамента. 24-и ви заземява на определено място, огледайте се, може да намерите търсения имот.
Дева
Днес може да вложите сили и ресурси в нов обект, в нов офис или дом. Може да получите изгодни оферти или да влезете в ролята на брокер. Всичко предприето ще носи ползи и ще ви изстрелва към мечтания връх в кариерата или в отношенията. Сега е момента да стъпите на стабилна база, на която ще развивате бизнес или ще приютите семейството си. Използвайте шанса. 24-и ви подсигурява материално..
Везни
Денят е добър за подновяване на стопирана дейност, за отваряне на заведения и търговски обекти след преживените кризи. Може да намерите отдавна търсеното място и да сключите имотна сделка. Нищо важно не отлагайте за утре. Днес е силата ви да обезпечите по някакъв начин бъдещето си и това на семейството и децата. Не напрягайте дълго очите, следете кръвното. 24-и предлага ново място за устройване, за работа и живот.
Скорпион
Участвайте в брокерски сделки и ще спечелите. Уредете имотни дела, сложете в ред роднински отношения и собствености. Денят дава шанс за постигане на примирие, всеки може да получи своето и да остане доволен. Предприетото ще подобри средата и положението ви в бизнеса и в обществото. Подреждате и децата на подходящо за учене и работа място, изпълнявате обещанията си. Всичко предприето на 24-и ще ви донесе шанс за заземяване на определено място, което ще носи късмет в бъдеще.
Стрелец
Всичко, което придобиете днес ще работи в полза на друг и дано това са близките и децата ви. Решавате да прехвърлите или да купите имот, а някой вече урежда сделката по прехвърляне. Денят носи откровение кое е най-добре да се направи за бъдещето, но миналото ви не иска да си отиде и провалените връзки се късат мъчително. Днес и утре спазвайте диета, откажете се от вреден навик. На 24-и си слагате още една отговорност на главата.
Козирог
Един от силните ви и успешни дни за месеца. Движите се водени от особено вдъхновение. Оглеждайте се. Това, което търсите отдавна е зад ъгъла, към който вървите. Направете огледи на терени и имоти и може да намерите базата, която ще ви донесе късмет и ще помогне да устроите семейството и работата си на по-добро място. Ден на разтварящият се лотос, бъдете възприемчиви. На 24-и може да намерите търсения имот, жилище или база, в която да развивате дейност.
Водолей
Ден на заземяване чрез имот и наследство. Поне една грижа ще отпадне. Подреждате децата, а и за себе си намирате пристан и една по-спокойна ниша, в която да работите и живеете. Денят е удачен за сделка с недвижим имот. Направете огледи на терени. Ще спечелите и като брокер. Нищо важно не отлагайте за утре, когато не се знае кой ще се разпорежда и нарежда в живота ви. На 24-и сте пред избор на място за работа и живот.
Риби
За родените във втората декада Луната е в точна опозиция, а утре и другите ще имат проблеми и притеснения в отношенията, при пътувания и преговори. Движете се с максимално внимание. Не оставайте документите и собственостите си в чужди ръце. Едно непредвидено отсъствие може да докара нежелано присъствие в дома ви или на работното място. Следете кръвното, не се товарете. На 24-25-и Луна, Венера и Меркурий ви гледат в опозиция, внимавайте в разговори и преговори, за да не загубите нещо ценно. Не давайте никому пълномощно да се разпорежда с имотите ви..
telegraph.bg

Публикувана на
24 Септември 2022 година