Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бат Петьо за „кашоните с пари“ на Кирилчо с геловете от Америка

Култовият образ Бат Петьо от Свиленград отново прикова внимание в социалните мрежи, след като отвори душата си за политическата обстановка в страната. Макар и циничен в своя изказ, той засяга болезнени за обществото ни проблеми.
"От Европа искат да си затваряме заводите заради глобалното затопляне - затваряме ги. Ликвидирайте това производство - ликвидираме го. Нашите "йесмени" каквото им кажат, всичко изпълняват. Не става така", ядосва се Бат Петьо, който е стругар по професия.
"Ето, отишъл нашият Кирилчо с геловете в Америка. Кой те посрещна бе будала? Те му пратили някакво аташе да го посрещне. Прави сметка колко ти е държавата?
Те си гледат тяхното си. Сключат някои неизгодни сделки, вземат комисионните, разделят си по някой кашон с пари и избягат. Ако е в друга държава ще ги обесят и ще ги закачат да се ветреят. В една Гърция или една Сърбия... ", категоричен е той и отново се обръща към Петков:
"Какво си направил ти за този народ бе? Не знаеш откъде сере магарето, какво е дереджето, как я кара народа.....той щял да решава и да управлява съдбините на България", мълви Бат Петьо и понася две кофи към градината.блиц

Публикувана на
22 Септември 2022 година