Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Данчо ли си, г-н Иванов ли, ако НЕ смяташ, че , „щом ти се роди урод, трябва да можеш да го убиеш“, защо още не си напуснал „Да, България“!?

Такова кощунство спрямо майки, които отглеждат деца с увреждания, е нямало. Извърши го наглец, потресъл цяла България. Вчера излезе на бял свят хитлеристкото му изказване в кръчмарско обкръжение, че „ако ти се роди урод, трябва да можеш да го убиеш“ и да му…продаваш органите. Този изрод не е някой пуснат от психиатрията. Партиец е. В мрежата се разпространява видеоклип с активиста на „Зелените“ от ДБ Иван Калчев – Глиги.

Динко ПЕТКОВ
Майките от „Системата ни убива“ скочиха като попарени. Събраха се пред централата на „Да, България“ побеснели. Дълго чукаха на вратата, но никой не им отвори. Не се появи нито един мъж, който да има кураж да се изправи пред тях. Независимо, че двамата им лидери иначе се правят на големи курназлии. Единият от тях, метър и четирисет, даже го титулуват генерал. А другият се гордее с гарвановия си нос.
Пощурелите от гняв майки нарекоха „Да, България“ „убийци“. Дори го изписаха на партийната й порта. Отвътре им отвърнаха с пъзлово мълчание. Дали не са залели тел. „112“ с воплите: „Помощ, нападат ни!“, „Ще ни разкъсат, пращайте полиция!“, „Озверели жени посягат на демокрацията, спасявайте ни!“
Мамка му, каква е тази държава, позволяваща на разпасали се словесно самозванци безнаказано да се гаврят с и без това страдащи майки. Всяка от тях бдяща като орлица над своето клетниче. Колкото й да е увредено, горкото. Най-милото им е. А сега им предлагат да го…евтаназират. И да правят търговия с органите му.
Всеки ден можем да видим някоя от тези силни духом майки. Тикащи количка по Главната, с подобно на някоя ранена птичка, детенце в нея. Усмихват му се, галят го, говорят му мили думи. Готови на всичко, само и само да им отвърнат с щастлива усмивка.
И какво, някой, все едно пръкнат от вещица, съешила се с нечовешко подобие, демонстриращ дебелашко самочувствие, че точно него трябва да пратим в парламента, зловещо иска да „прочиства нацията“.А всъщност той е боклукът на тази нация.
Ужасното е, че наглецът, изродът, уродът се оказва, че не е сам. Подкрепят го. Бившият вицепремиер Борислав Сандов, който му е партиен шеф и едно от лицата на „Да, Бългалия“, се възмущава, че „скандалното видео с Иван Калчев се разпространява в услуга на пропагандата срещу „Демократична България“. Това, всъщност, била невинна игричка.. В Интернет пространството можел да се намери целият запис от въпросната игра, от която е изрязано видеото.
Абе, Сендов, що не го кажеш същото на майките на децата с увреждания, а? Да видим от „зелен“ какъв цвят „посран“ ще придобиеш след срещата ти с тях.
А защо мълчат двамката, на които иначе не можеш да им затвориш устите – Христо Иванов и ген. Агатас Атанасов!? Езиците ли си глътнаха. Или се снишават, надявайки се да ги подмине майчиният гняв!!!
Мълчат и активистите на „Да, Българиа“, които гордо са се наредили в листите за кандидат-депутати в Пловдив и областта. Пъчат се, че без тях в Народното събрание ще е сборище на случайници и църволанковци. Те единствено знаели как да носят фрак и папионки.
Сред тях е и доскорошният областен управител. Накацал по билбордовете из целия град. Данчо ли си, т-н Иванов ли си, ако НЕ смяташ, че „роди ли ти се урод, трябва да имаш право да го убиеш и да му продадеш органите“, тогава защо още НЕ СИ НАПУСНАЛ ДБ и „остальная сволоч“!? Да беше се качил на колата и да отидеш при майките, с които се изгавриха. Да им поискаш прошка. И да понесеш шамарите, които ще получиш. Казват, че си бил свестен човек. Докажи го!!!
Както следва да то направят и останалите, които са в листите на ДБ – за Пловдив и в областта. Ако не го сторят, най-добре да се скрият в дупките, които са за… плъховете.
Публикуваме избирателните листи на ДБ:
Пловдив-град
1. Христо Иванов
2. Йордан Иванов
3. Борислав Матеев
4. Веселина Александрова
5. Владимир Славенски
6. Йоно Чепилски
7. Веселка Христамян
8. Николай Георгиев
9. Иван Бондоков
10. Явор Беров
11. Илия Мангачев
12. Георги Кралев
13. Кирил Ташев
14. Атанас Костадинов
15. Ивайло Вантулев
16. Валентин Иванов
Пловдив-област:
1. Йордан Иванов
2. Ради Минчев
3. Константин Костадинов
4. Валентин Ройнов
5. Атанас Костадинов
6. Веселина Александрова
7. Делчо Камарски
8. Бонка Карчева
9. Франц Селимов
10. Даниел Начев
11. Лиляна Драганова
12. Владимир Славенски
13. Мартин Заимов
14. Борислав Белчинов

Публикувана на
21 Септември 2022 година