Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък ще е успешен ден

Видяна: 5600 пъти

Овен
За днес не планирайте нищо амбициозно. Родените в първата декада може да направят нарушения, за които ще бъдат санкционирани. Луната навлиза в Козирог и сключва пречупващ аспект с Юпитер от вашия знак. Не се включвайте в колективни начинания. Правете това, за което някой ви помоли, посетете близък в нужда. В труден момент някой ще ви подаде ръка и направи услуга.
Телец
Днес длъжници ще ви се издължат. Чакайте повишение, награда за старанието си в работата или за положените грижи към някого. Ще получите откровение за бъдещето и неочаквана подкрепа в труден момент. Който не прояви състрадание сам ще се лиши от подкрепа в бъдеще. Всяка помощ ще се върне с лихвите. Ден на сърцето, простете си взаимно и продължете заедно напред.
Близнаци
Днес в живота ви може да се появи неочакван благодетел и спонсор. Бизнесът ви може да потръгне и да получи странично финансиране. Кандидатствайте по европейски проекти, рекламирайте работата и бизнеса си и търсете посредници, които да ви свържат с нужните хора. Направете поне едно добро дело и проявете внимание на пътя и в отношенията. Ден на сърцето.
Рак
Родените около 1 юли са в рискова юридическа позиция. Луната от Козирог ви гледа в опозиция и е в конфликт с Юпитер от Овен. Нищо амбициозно да не се предприема. Конкуренцията ще ви контрира, ще се опита да влезе в личното ви пространство на работа и живот. Нужна ви е защита. Заобиколете се с близки хора. Ден на сърцето и сърдечните работи. Правете това, за което близките и децата ви молят.
Лъв
Днес е важно да се връщат жестовете на внимание, да се работи в услуга на тези, които са ви обичали и правили услуги. Включва се каналът на сърцето и любовта, а до два дни и Венера ще навлезе във вашия знак. Огледайте се, може би любовта вече върви до вас. Подкрепете близки и приятели, направите това, което ще поискат от вас, а не това, което вие смятате, че им е нужно.
Дева
Навлизате в силен двудневен период с навлизането на Луната в хармоничния ви Козирог, с когото може да живеете и работите перфектно и в синхрон. Този ден ще ви включи в канала на благотворителността. Може да уредите странично финансиране на професионални и учебни проекти, да получите подкрепа за идеите си и да влезете в перспективна среда. Всеки жест ще си струва труда.
Везни
Луната от Козирог е в конфликт с Юпитер и със Слънцето на родените около 1-и. Очертават се проблеми на работното място. Не отсъствайте и не тръгвайте в командировка. Направените нарушения попадат под ударите на закона. Не се занимавайте с нищо амбициозно. Направете едно добро дело, подкрепете или финансирайте нечия дейност. Дано и вие получите подкрепа в труден и рисков момент.
Скорпион
Днес от първостепенно значение е да правиш жестове, да подкрепиш инициативите на близки и колеги и да излезеш в защита на нечии права и интереси. Някой ще направи дарение, друг може да разчита на спонсорски програми за работата, която задвижва. Отзовете се, ако някой ви моли за услуга. Помогнете според възможностите си или свържете двама, които ще си помогнат един на друг.
Стрелец
Намалете претенциите и се опитайте да удовлетворите нечии молби. Навлизаме в деня на сърцето, амбициите е добре да се посвият. Огледайте се и подкрепете близки или случайни хора, които имат нужда от съдействие. В труден момент и на вас някой ще помогне. Разменят се жестове на внимание. И на работното място се опитайте да влезете в положението на колегите.
Козирог
Ден на сърцето, нужно и смирение и разбиране за нуждите на другите. Намалете претенциите. Постарайте се да удовлетворите нечии желания и да изпълните дадените обещания. Проявете състрадание, отменете някого в непосилни за него дейности и задължения. Добре е да участвате в благотворителни инициативи. Отдадената енергия се връща двойно заредена с обич и благодарност.
Водолей
Ден на сърцето и на жестовете, които правим към близки и познати. Не подминавайте хора, протягащи към вас ръка за помощ и подкрепа. Кандидатствайте за странично финансиране и може да бъдете одобрени. Днес се изпълняват молби и желания. Ще се намери спонсор за инициативите, които искате да развивате. Огледайте се, бъдещите ви партньори в бизнеса и в живота вървят до вас.
Риби
Излизате от труден период и получавате подкрепата, на която от доста време се надявате. Денят е свързан с благотворителността и дарителството. Може да получите субсидия и да разширите дейността си. Включете се в съвместни начинания и кандидатствайте за финансиране по европейски проекти. Правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Август 2022 година