Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кърджилова стана ходещ скелет

Радина Кърджилова отново прилича на ходещ скелет. 36-годишната половинка на Деян Донков вече тежи под 50 килограма. Актрисата, която вече се е отдала на лятна почивка на морето, сподели няколко кадъра по бански, от които се вижда, че е прекалено слаба. От снимките не става ясно къде точно е решило да отида арт семейството, но по всичко личи, че двамата се наслаждават на една пълноценна почивка, а на плажа няма никой друг освен тях.
Радина Кърджилова се беше закръглила покрай двете си бременности и раждания, но сега е нездравословно слаба, писа„Уикенд.
В очите на последователите й веднага се наби кльощавата й фигура, която е като на момиченце. Преди време Радина издаде, че е толкова слаба заради любимия си Деян Донков. Красавицата заяви, че актьорът така я харесвал повече и тя се изтезава с глад, за да угоди на вкуса му към слабите жени. Носителката на „Икар“ никога не е била дебела, но в началото на своята кариера бе приятно закръглена. В последствие тя лудна по Деян Донков, а оттам се започна и с манията й да е суперслаба. Радина свали почти 10 килограма от тялото си за по-малко от половин година. Всички, които успяха да я разпознаят, се потресоха от вида й и постоянно се питаха дали това е тя. Вместо да се спре да слабее, красавицата продължи да се изтезава с мъчителни диети.
По-обезпокоителното за близките й обаче е, че мъжът й Деян Донков я е накарал да е толкова кльощава.
„Той ме харесва такава и ме поощрява да отслабвам. Чувствам се добре“, признавала е красавицата, която нашумя покрай сериала „Стъклен дом“. Съпругът й бил маниак на слабите жени. Той си падал само по вталени дами и неслучайно досега не е пухкаво гадже. Знае се, че Деян Донков заряза бившата си съпруга Анастасия Ингилизова, защото не успя да се втали след като го дари със син. След нея мачото се залюби с Кърджилова.хотарена

Публикувана на
08 Август 2022 година