Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в съботния ден

Видяна: 5720 пъти

Овен
Денят е неблагоприятен за създаване на нови връзки, за пътувания и купони, за поправки и начало на ремонти. Лесно се попада в рискови ситуации. Движат ни болезнени чувства и страсти. Не е ден за амбициозни начинания, не се месете в живота на другите и стойте далече от местата на потенциални конфликти. Не се опитвайте да налагате мнението си на близките, днес може да бъркате в преценката. На 6-и не позволявайте на емоциите да ви завладеят. Нищо ново не започвайте.
Телец
За родените в третата декада денят ще протече с проблеми, неудобства и неприятности, особено ако прекалите с натиска и действате невнимателно в отношенията и по време на пътуване. Обърнете внимание на родителите, особено ако отдавна не сте ги виждали. Проблемите между поколенията се засилват, неизказани тайни и информации пречат на връзката или подлагат на изпитание здравето. 6-и е зареден с конфликтни положения и неприятни случайности.
Близнаци
Денят изисква активна самозащита от чернотата наоколо, от негативизма в мислите и отношенията. Продължавайте това, което сте започнали от предните дни и нищо ново не предприемайте. Емоциите са лош съветник и ще ви подведат в труден момент. Има факти, които не са ви известни, затова не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може да направите грешен ход и избор. 6-и идва с неприятни новини, които променят програмата ви в следващите дни.
Рак
Днес Луната от Скорпион и Нептун от Риби са в брилянтен аспект с Венера от вашия знак. Лесно ще създадете нови връзки, а старите ще преминат на нов етап. Проблемите ще са за тези, които действат на тъмно, изневеряват или опитват да елиминират близък от семейните ресурси и наследства. Ще се случват събития вгорчаващи връзки и животи. Нужна е активна самозащита от странично влияние. 6-и носи предимства в любовта и връзките за родените в третата декада.
Лъв
Днес ви въздейства тежък планетен кръст. Не поемайте излишни рискове, движете се по линията на най-малкото съпротивление и не се захващайте за нови начинания. Започнатото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата, ще донесе само неприятности и непредвидени разходи. Спазвайте правилата на пътя. Не участвайте в залагания, в екстремни спортове и състезания. Губите пари. 6-и е рисков и конфликтен особено за родените в третата декада.
Дева
Ден на прилепа, много неща ще се правят на тъмно и без да се афишират пред публика. След време ще се разбере и ще се видят негативите. Съветът е да не започвате важни инициативи, особено в комбина с някой, на когото не вярвате достатъчно или и друг път ви е подвеждал. Денят е добър за преместване на ново място, за работа със земята, за покупка на животни и инвентар. На 6-и контролирайте емоциите и ще избегнете конфликти.
Везни
Подхождайте с внимание към всяко обаждане и предложение. Проверявайте по странични канали получените информации. Днес личното ви мнение може да бъде погрешно поради неточностите в базовата информация. Съмнявайте се във всичко и във всички. И сънищата са мъчителни и са част от провокациите на този ден. Работете в градината. Идете на пазара, купете домашен любимец. 6-и може да започне с конфликт, не се намесвайте в чуждия живот и избор.
Скорпион
Луната от Скорпион е в конфликт със Сатурн от Водолей и в опозиция на Уран и Марс от Телец. Очертават се непредвидени разходи и загуби, конфликти на интереси и вмешателства в личния ви избор. Бъдете внимателни на пътя, не правете големи поръчки и покупки и не играйте хазартно. Задвиженото с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли. Нищо важно да не се започва. 6-и носи рискове при пътувания. Каквото загубите трудно ще възстановите.
Стрелец
Днес много неща ще се вършат на тъмно, няма да се разберат и последствията ще са тежки за всички участници в действието. Контролирайте емоциите и бъдете скромни. Новите начинания отложете за следващите два дни. Радвайте се на това, което ви предлага живота и не роптайте срещу късмета си. Съдбата подготвя за вас желан и мечтан подарък и може да ви го сервира още утре. На 6-и забавете темпото, нищо ново не започвайте.
Козирог
Ден на изкушения и измами. Не влизайте в преговори, отлагайте за следващите дни важните инициативи. Настройте се на самозащита. Очертават се опити за навлизане в личното ви пространство. Не е ден за запознанства. В желанието да се докажете и да надскочите възможностите си ще си вкарате автогол и ще работите за чужд интерес. Качвате кръвното. На 6-и ви пречи голямото самочувствие. Смирете амбицията. Нужна е скромност.
Водолей
Луна, Уран и Марс са в конфликт със Сатурн от вашия знак. Родените в третата декада да намалят до минимум претенциите и да не поемат рискове. Може да влезете в конфликт с родители и деца и дълго да не си говорите. От нещо дребно може да се предизвикат кризи в отношенията. По възможност не пътувайте, внимавайте с уредите, не се занимавайте с нищо изискващо прецизност. Родените в третата декада са в рискова позиция на 6-и.
Риби
Денят е добър за работа със земята, за преместване на ново място и за покупка на домашни любимци. Излизате на пазара в пряк и в преносен смисъл. Може да откриете нещо търсено отдавна и да го вземете на ниска цена. Днес сте на печалба, докато другите губят и пропиляват шансовете си. Бъдете скромни, приключете с работи и дейности, които влачите от доста време На 6-и може да имате печалби, когато другите губят, разсейват се и си пропиляват шансовете.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Август 2022 година