Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5560 пъти

Овен
До 14ч. в организма ни настъпват биохимични промени, които на съзнателно ниво ще се отразят положително в посока на взаимната близост и прошката. Сега е момента да стоплите отношенията с някой, който ви липсва и с който прибързано сте скъсали. Дайте си втори шанс. До вечерта нещо тъмно и объркващо се промъква в делата ни. Нищо ново и важно да не се започва до утре следобед.
Телец
Не си правете планове. Този ден носи неочаквани обрати, които коренно може да променят избора ви и посоката, в която сте тръгнали. Намирате се в лабиринт от взаимно изключващи се връзки. Нещо, за което сте се подготвили се анулира и на негово място възниква друго по важно и актуално. Реагирайте в движение. Важното свършете бързо, вечерта е рискова.
Близнаци
Ден за реставрация на стари връзки и отношения. Обърнете се към миналото и към тези, които ви липсват. Винаги може да се намери път назад, да се изчистят отношения и задължения. Направете разбор на миналото, дайте шанс на ценното за вас да си върне позициите и изчистете от съзнанието си негативните мисли. Може да се преместите на ново място за работа и живот.
Рак
Ден за прошка, за освобождаване от всичко, което ви тежи и нагнетява обстановката у дома и на работното място. Признайте си грешките, търсете начин за помирение с тези, с които съдбата ви е свързала по един или друг начин. С лекота ще излезете от приятни и неприятни разговори и ще осъществите намеренията си. Получавате насоки и откровение за бъдещето и за нужния подход.
Лъв
Днес Луната от Скорпион задвижва тежък кръст на планетни сили. Стойте далече от рискови места, не поемайте несвойствени ангажименти и не взимайте участие в дейности, с които сте малко запознати. Ако се скарате с някого може да се стигне и до раздели. Разговорите с родители и деца са извън рамките на добрия тон. Някой прибързано се изнася от дома, а друг пристига увесил нос.
Дева
Ден за прошка, за подновяване на лични и делови контакти. Ако усещате, че в нещо сте сбъркали опитайте да оправите нещата. Обадете се първи, накарайте другия да се почувства обичан и желан. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Доверете се на усещанията, проведете лечебни процедури и намерете лечебни места. Сънищата показват с какво да се занимавате.
Везни
До обед е добре за пътувания и командировки. Проведете нужните лечения. Моментът е благоприятен за интервенции в областта на половата система. Този път инвитрото ще се получи. Днес сме склонни да приемаме с разбиране това, което ни казват и предлагат. Правите полезни връзки, ще свършите и важна работа. От обед навлизаме в тъмен период, вечерта ще е рискова.
Скорпион
Денят има своята светла и тъмна половина. Важното уредете по най-бързия начин. До обед постепенно се натрупват негативи, особено за родените във втората декада. Вечерта Луната от Скорпион е в опозиция на Марс и Уран. Очертават се емоционални провокации, някой ви засяга на болното място. Овладейте импулса, бъдете внимателни, вероятни са кризи и инциденти.
Стрелец
Още със ставането си пожелайте всичко вредно за вас да остане в миналото. Ще уредите отдавна зациклен проблем. Работа, която не върви ще потръгне. Намирате странични пътища и към сърцата на тези, които обичате и желаете да привлечете в личната си орбита. Не смесвайте работата с любовта, намерете място и време за всичко. Вечерта бъдете в тесен приятелски кръг.
Козирог
Направете посещения на добра воля, приемете каещите се грешници, които чукат на вратата ви. Днес не бива да оставате безучастни към нуждите и извиненията на тези, които сте обичали и ви обичат. Може да подновите прекратени в миналото отношения. Дайте си втори шанс в любовта и в бизнеса. Потърсете партньори от миналото за съвместна дейност. Важното е да дърпате конците.
Водолей
Днес Луната от Скорпион задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Това, на което дълго не сте обръщали внимание вече изисква пряката ви намеса. Ще влезете в противоречия с близки и приятели, а и на работното място ще ви провалят колеги и шефове. Съветът е да не влизате в конфликти, независимо какво се случва. В края на работното време изкушенията с максимални.
Риби
Днес Луна и Венера от другите два водни знака са в брилянтен аспект с Нептун от Риби. Ще ви върви в любовта, ще имате късмет при пътувания, а и чаканата отдавна покана или разрешение идват. В момента нямате притеснителни аспекти, стига да не отивате сами в крайности и да провокирате късмета си. Ден за среща с любовта и затвърдяване на връзките. И работата ви потръгва и носи доходи.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Август 2022 година