Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите в четвъртък

Видяна: 6380 пъти

Овен
Още със ставането си пожелайте нещо. До обед всичко върви с мъка, особено за родените в третата декада. Обадете се на родителите си, заедно ще си помогнете и решите проблемите. До вечерта стопляте отношенията с тези, с които прибързано сте се разделили или се е появила студенина и неразбиране. Може да намерите търсения лек и лекарство. Спазвайте диета.
Телец
Днес парите се завъртат, Меркурий навлиза в знака на трона си Девата. Всеки търси начин да спечели, дори и в момента да е на морето. Към обед очаквайте изкушаващо предложение, но за утре не планирайте старт на нищо ново. Предстои период на пазарлъци и противопоставяне. Дано ви издържат нервите. Ще ви атакуват на слабото място и свои и чужди. Вечерта носи временно примирие.
Близнаци
Конкуренцията напира и опитва да играе доминираща роля в територията ви на работа и влияние. Днес навлизащият в Дева Меркурий ще открие нов фронт в полето на личната реализация. Сключете нови договори, които ще затвърдят положението ви в бизнеса и в средата. Окопайте се на завладените територии и не допускайте намеси. Обединете сили с друг подложен на същия натиск.
Рак
Сутринта е конфликтна и рискова, с всеки може да се скарате и да си развалите отношенията. Насрочвайте за следобед лични и делови срещи и ще постигнете нужното примирие или подкрепа за бъдещите ви планове. Сега е момента да се обадите на тези, с които прибързано сте се дистанцирали. Стопляте важни връзки, излизате от разболяващ и кризисен период и отново сте заедно.
Лъв
Важното уредете сутринта. Преговаряйте без посредници. Всичко около вас реагира чувствително на всяка дума и мисъл. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но после няма да може да се откажете от него. До вечерта се появяват хора от миналото, които отново искат да станат част от живота ви. Не повтаряйте старите семейни грешки, денят се свързва с кармата на рода. Заемете се с лечения.
Дева
Планетата на търговията и бизнеса Меркурий навлиза в знака на господството си Девата. Заставаме на старта на нови делови проекти, търсим нови партньорства и се оглеждаме за нови работни позиции. До обед конкуренцията е жестока, но след това работата потръгва, стари приятели се обаждат и отношенията ви отиват към оправяне. Подновете печеливши контакти и дейности.
Везни
Днес до обед лесно се влиза в конфликти, трудно се разпределят роли и отговорности, а някой опитва да изтика конкурент от ръководното място. Следобед ситуацията коренно се променя. Стремежът е към помирение, към сдобряване и бързо уреждане на спорните въпроси. Всеки ще направи своя компромис и крачка към другия. До утре на обед се възраждат стопирани отношения.
Скорпион
Планетата на бизнеса Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Девата. Изчакайте, до обед ще отпаднат някои ограничения, а това ще помогне следобед да се решат спорни дела. Ще се похвалите с успех и придобивка. Всичко, което свършите ще донесе странично финансиране и допълнителни ползи. До утре на обед вие дирижирате оркестъра, но после става объркване.
Стрелец
Ден на вербалната магия, по добре замълчете вместо да кажете нещо, за което ще съжалявате. Пазете си личните вещи. Към обед облаците се разнасят, отношенията се затоплят, намира се път и подход към всеки. Може да възстановите с лекота връзки, които прибързано сте прекратили. За грешка нека има и прошка. Безсмислено е да се сърдиш, особено ако другият толкова ти липсва.
Козирог
До обед продължава тенденцията към разкриване на картите, към разправии и проблеми с околните. Към обед ситуацията се променя, привличате тези, за които мислите и които временно са се изплъзнали от личния ви контрол. Започват трансформации на енергиите в тялото. Добре е да се променят лечения и дозировки. Търсете нов подход у дома и на работното място.
Водолей
От днес Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Отваря се ново поле за лична изява, идват нови възможности за работа и бизнес, които използвани добре ще донесат пари и благоденствие в дома ви. Не споделяйте поверителна информация за вас или за трети лица, за да защитите работната си база и позиция. От обед в живота ви се появяват хора от миналото, които ще станат част от бъдещето ви.
Риби
До обед трудно ще се избегнат конфликтите. За нещо дребно става скандал, а ако счупите домашен съд това е лош знак. Спрете се навреме. От обед навлизате в силен и успешен период. Лесно ще привлечете близки и приятели за съдействие и подкрепа. Забравят се старите проблеми и разногласия, тушира се напрежението във връзките. До неделя ще свършите доста работа.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Август 2022 година