Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи днешната сряда

Видяна: 6200 пъти

Овен
Днес и родените във втората декада ще срещат затруднения и ще влизат в конфликти. До обед свършете важното, особено ако засяга връзки и пътувания в чужбина. Следобед навлизаме в критичен период, в който клюката върши мръсната си работа, създава интриги и пречи на личните и делови контакти. Не реагирайте първосигнално, оставете информацията да „отлежи” в ума ви.
Телец
До обед организирайте пътувания и направете нужните резервации. С напредването на деня се навлиза в конфликтен период и до утре на обед все ще намерите с кого да се скарате и влезете в остри битки на интереси и позиции. Качвате кръвното, преговорите зациклят, а битките, в които сте постигнали примирие отново се стимулират от нечия намеса и забележка. Пожелайте си нещо.
Близнаци
Днес ще ви снесат наготово нужната информация, ще получите и откровение как да постъпите в променящата се ситуация. С напредването на деня разговорите се изострят и задълбават в посока на нещо забранено. Старайте се да не засягате болни за другите теми. Някой ще получи финансиране, а на друг ще бъде отказано. Нищо да не се афишира. Не е ден за хвалби.
Рак
Днес и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие особено следобед, когато ще има опасни рикошети на казаното и направено от тях. Важното за деня свършете сутринта. Ако нещо ви настройва негативно отложете го за 5-и. Уредете документи за учене и престой в чужбина. Не давайте препоръки и непоискани съвети и не се месете в чуждия избор, за да не излезете виновни.
Лъв
Действайте активно, планирайте делови срещи, уредете сделки и плащания. Утре планетата на търговската инициатива Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага в бизнеса на Девата. Уплътнете си максимално деня с работни програми, с бизнес срещи и договаряния. Може да направите и изгодна покупко-продажба. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. Бъдете делови.
Дева
За някой денят започва с делови разговори и съобщения от чужбина, а друг се излежава на брега на морето. Където и да сте не се отказвайте от плановете и намеренията си за деня. Към обед навлизаме в провокационен период. Много неща може да се объркат, ако тръгнете към скандали. Запазете присъствие на духа независимо какво се случва. Тази вечер се изпълняват желания.
Везни
До обед нещата се подреждат, стига да спазвате обещания и законови разпоредби. Към обед припламват искри в отношенията у дома и на работното място. Не влизайте в спорове, пазете си личните вещи, не се месете в чуждите разговори и разправии. Във въздуха витае агресия и от нещо дребно може да пламнат конфликти. Тази вечер си пожелайте нещо и то може да се сбъдне.
Скорпион
Сутринта се включват енергии на фино ниво. С всеки може да се разберете и да продължите съвместните делови и лични инициативи. Усещате мотивацията, която движи околните и постигате замисленото. От обед до утре на обед проблемите и провокациите са на всяка крачка. Каквото загубите трудно ще възстановите. Лесно се разсейвате, а това ще доведе и до допълнителни загуби.
Стрелец
До обед се обадете на тези, за които мислите. Доверете се на интуитивните си усещания. Днес не всичко е на показ и на повърхността на отношенията. Има нещо половинчато и недоизказано, което ще усетите интуитивно и ще зададете правилните въпроси. Следобед навлизате в конфликтен период. Не реагирайте първосигнално. Контролирайте емоциите и си пожелайте нещо на глас.
Козирог
Днес си патите от излишното говорене и споделяне. Навлизаме в деня на петела. Скривани информации ще станат обществено достояние. Не споделяйте свои и чужди тайни. Дори и да сте сърдити на някого не разкривайте пред друг какво ви е споделил. Ще си създадете допълнителни проблеми и тревоги с информациите, които подавате. Бъдете отговорни, не афиширайте нищо.
Водолей
Ден за уточняващи положения във връзка с учене, работа, пътувания и устройване в чужбина. Включете се в спонсорски програми и намерете най-доброто място за децата. Не се ограничавайте в избора на посока и цел. До обед и диетите са противопоказни, така че хапнете си на воля. Правете това, което усещате за правилно и важно. Ще получите стимул и подкрепа в точния момент.
Риби
Ден за проучване и планиране на дългосрочни проекти. Някой се подготвя за устройване в чужбина или тук в чуждестранна фирма. Доверете се на интуицията. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. В момента е важно да се сплоти семейството и да се пренасочат ресурсите и резервите в правилната посока. Подкрепете децата в избра им. Позволете им да си тръгнат по пътя.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Август 2022 година