Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите във вторник

Видяна: 7420 пъти

Овен
Родените в първата декада днес може да направят неразумен ход, да нарушат закона или да привлекат неприятни случайности. Може да се връщате за нещо забравено или да отложите пътуване. Очертават се проблеми с документи и общи средства. Ден на телепатичните контакти, ще ви се обаждат тези, за които мислите и то в труден за вас момент. Проблемите създават нови връзки.
Телец
Не се ограничавайте в храната и във връзките до обед. Тенденцията е нещата да се подреждат по вашите правила и нужди. Днес откривате истинския смисъл на отношенията си. Давате си сметка защо дълго сте поддържали една трудна връзка или защо сте прекратили друга, която привидно е носела ползи. Съображенията ви в този ден са правилни, продължете в този посока, няма връщане назад.
Близнаци
Родените в първата декада са в по-изгодна позиция. Лесно се усвояват знания и уроци. Може да направите крака в непозната област и да сключите нов договор. Реагирайте и на обаждания от чужбина, които може да пренасочат усилията ви в печеливша посока. Ще се правят сондажи и проучвания, ще се влиза в нови съдружия и съюзи. Важното днес е да не останете извън играта.
Рак
От днес до 4-и на обед Луната от Везни ще образува негативни аспекти с Юпитер, Плутон и Венера. За днес рисковете са повече за родените в първата декада, които може да имат проблеми със закона, с институциите и с шефските амбиции. Смирете недоволството, опитайте да разберете другата гледна точка. Простете на този, който ви е обидил. Засилват се телепатичните контакти.
Лъв
Ден на важни делови контакти, които ще помогнат да се справите с проблемите от предните дни. Появяват се спонсори, сключвате нов договор и планирате бъдещи съвместни инициативи. Всеки контакт е от значение и ще ви вдига нивото. Някой мисли за пътуване, за работа и почивка в чужбина, а друг урежда ученето на децата. Вечерта носи откровение за утрешния избор на посока и цел.
Дева
Предприетото днес ще носи ползи и късмет, ще определя една печеливша посока за бъдещето. Добре е да се подписват нови договори, да се уреждат съвместни срещи и да се привличат спонсори. Всичко, което осъществите ще е една добра реклама за дейността ви в бъдеще. Може да се продаде полуготова продукция, а и залежалата стока намира купувач. Правите и изгодни покупки.
Везни
Луната навлиза във Везни. Сега е момента да се създават нови връзки, да се правят заверки, да се вадят документи. Подкрепата, която оказвате на някого ще помогне да заздравите положението си в работата. Ден на подадените ръце, не е време за диети и ограничения от всякакъв характер. Ще получите откровение за бъдещето и може да направите верен избор. Дано и близките ви слушат.
Скорпион
Подпишете нови договори и влезте в нова партньорска игра. Нищо не правете по принуда, въздържайте се и от работа в сивата икономика. Луната навлиза в знака на Темида-Везните. Спазвайте законовите положения. Ще спечелите, ако имате допълнителна информация за промените в своята област на работа и влияние. Доверете се на интуицията, ден на телепатичните контакти.
Стрелец
Денят е добър за делови срещи и разговори с клиенти и шефове от страната и от чужбина. Уточнете отговорности и позиции, преговаряйте за повишение и излезте с отдавна подготвеното предложение. Опитайте да реализирате в движение всичко, което ви хрумне в момента. Ден на откровение за правилната посока и избор. Сънищата показват какво трябва да се приключи.
Козирог
Луната навлиза във Везни и застава в опозиция на Юпитер и в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Не нарушавайте закони и предписания, вероятно е да имате проблем със службите, с издаването на разрешителни и документи. Доверете се на предчувствията си и ако мислите за някого непремено се обадете. Заедно ще решите проблемте и ще реализирате ползи.
Водолей
За родените в първата декада днес се намесва пръстът на съдбата. Ще се случват събития, които ще ви извадят от неприятни положения, финансови и здравословни проблеми. Ден на подадените ръце, на неочакваната подкрепа, която ще дойде в подходящия момент, когато се чудите как да се оправите и как да постъпите. Вървите към нова работа, повишение и ново делово обвързване.
Риби
Ден на принципната политика. Независимо какво се случва, останете на позициите, които сте декларирали и защитавали от доста време. Подайте ръка на бъдещите си партньори. Символ на деня е щъркел излизащ от облак. Някой вече мисли за бебе или е на път да го вземе в ръцете си. Този ден ще ви донесе мечтани и желани подаръци, ще промени живота и нагласите ви за бъдещето.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Август 2022 година