Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в първия ден на август

Видяна: 8280 пъти

Овен
Ден на подадените ръце и на договорите, които ще отворят нова страница във финансов план, както на държавно ниво, така и в посока на личните ви ресурси и спестявания. Подбирайте внимателно партньорите си, не приемайте оферти, които ви поставят в неравностойно положение, но ако ви предложат нещо изгодно не го изпускайте. Ден на принципната политика, лъжите не се толерират.
Телец
Днес е точният съвпад на Марс и Уран във вашия знак. Аспектът събужда опасни страсти и ни въвлича във финансови битки, в които няма да има правила или ситуацията ще изисква създаването на нови договорености между държави и институции. Бъдете особено внимателни и не рискувайте с прибързани вложения или кредитиране. Промените може да засегнат интересите на много хора..
Близнаци
Днес ще се осъществяват съюзи на високо ниво, които тотално може да променят финансовата позиция както на държавите, така и на редовите граждани. В мътната вода на промените някой може много да спечели, а друг да загуби всичко. Не взимайте и не давайте заеми. Въздържайте се от рискови операции на борсата. Днес е добре да се ръководим от инстинктите, но не всеки ще успее.
Рак
Днес сте в лагера на хората, които ще им върви и то поради проблемите на конкуренцията. Ще успеете да си осигурите нов договор или поръчка и да стъпите на твърдо в нови търговски отношения. Ще пострадат тези, които нарушават принципи и договорености. Оглеждайте се, някой излиза от играта, в която вие искате да се внедрите. Днес се овакантяват желани и полезни за вас позиции.
Лъв
Ден с повишен риск и опасност от инциденти за родените около 5-7 август. Марс и Уран от Телец са в точна квадратура със Слънцето ви. Може да загубите и пари с рискова инвестиция. Бъдете особено внимателни, не участвайте в залагания, в игри на волята или късмета. От нещо дребно може да стане фал и скандал. Следете електроуредите, не оставайте дома и децата без надзор.
Дева
Този ден ще донесе промени по върховете на властта, ще провокира рискови финансови операции и някой със сигурност ще падне от високо. За вас това е благоприятен момент да си уредите нещата, да се измъкнете от шефската опека и да работите за личните си интереси. Не се месете в работата на големите, но на своето ниво ще бъдете неотразими и ще постигнете повече отколкото предполагате.
Везни
Възползвайте се от всеки шанс, който съдбата ви дава. Ден на непредвидени обрати в живота и дейността на много хора. Лесно може да станете доверен човек на някой изпаднал в нужда. И ако до момента сте играли ролята на фона на работното място, от днес другите ще се съобразяват с вас, ще преоткрият талантите и възможностите ви и ще ви предложат изгоден вариант. Не е ден за диети.
Скорпион
Днес е точният съвпад на Марс и Уран в знака на златото и парите Телеца. Очертават се фалити и неблагоприятни обрати при финансови операции. Пробиват нови валути и се формират нови играчи на пазара. В най-рискова позиция са родените около 7 ноември, особено ако играят хазартно и провокират съдбата с вложения на сили и средства в необмислени начинания. Останете където сте.
Стрелец
Ден на обрати, големите кукловоди се намесват драстично в разпределянето на паричните потоци. Ще се развалят финансови съюзи и ще се създават нови. Трудно ще се ориентирате в обстановката. Действайте съвместно с хора изпитани в годините. Сами трудно ще се справите, но заедно с близки и доверени хора ще намерите верния път. В мътната вода на кризата някой ще улови голямата риба.
Козирог
За родените около 5-7-и януари съдбата е подготвила неочаквани подаръци. Някой ще подпише изгоден договор, друг ще бъде поканен за престижни участия, а трети ще остане единствен кандидат там, където е имало силна конкуренция. Денят носи рокади, детонации и проблеми, но за вас предстои коронация, преместване на по-добра база и позиция и награда за положените усилия.
Водолей
Един от най-рисковите и опасни дни в месеца особено за родените около 6-7-и февруари. Марс и Уран от Телец са в конфликт със Слънцето ви. Може да загубите пари, постове и влияние, да провалите отдавна подготвена сделка или да направите рискови вложения. Стойте далече от игралните зали. Не взимайте и не давайте заеми. Ограничете пътувания. Внимавайте с уредите.
Риби
Денят е с тежки и рискови аспекти, но ако се наведете и прикриете бурята на промените ще ви отмине. Постарайте се да останете в сянка, да не биете на очи и да не рискувате излишно. Хора на високи позиции може да бъдат неприятно засегнати от финансови и политически промени. Съвпадът на Марс с Уран в Телец може да провокира инциденти с техника и транспорт и фалити на различни нива.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Август 2022 година