Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в неделя

Видяна: 8520 пъти

Овен
Неблагоприятен ден за обвързване по какъвто и да било повод. Сключените договори и бракове ще са неравностойни, а зад кадър ще прозира намесата на трети, който може да развали нещата в бъдеще. Постарайте се да останете двама на люлката и по възможност живейте самостоятелно. Ако сте сънували родителите си, това е знак за опасност. Анализирайте и решете проблемите..
Телец
Възможно е съдружие и успешно договаряне на четири очи. Не допускайте намесата на трети човек в отношенията, както в любовта така и в бизнеса. Денят е благоприятен за пътуване и преместване, за оглед на имоти и терени. Някой заминава с любимия на сватбено пътешествие. Не планирайте големи купони тази вечер, останете в тесен кръг, а най-добре ще сте си насаме .
Близнаци
Днес някои болезнени амбиции удрят на камък. Родените в първата декада са изправени пред трудности и изпитания. Не позволявайте на никой да ви въздейства. Една случайна среща може да ви отклони от целта и да ви насочи в губеща посока. Ден на фатално привличане и в любовта. Неблагоприятно за брак и обвързване. Ограничете контактите и се движете в приятелска среда.
Рак
Днес сте поставени пред невъзможен избор. Просто не правете такъв. Опасно е да се избира между доброто и злото, защото не се знае кое как ще се развие и дали доброто и полезното на пръв поглед няма да се преобърне и да ви нанесе вреда. Ако сте сънували нещо объркано е добре да се откажете от това, което сте замислили. В този ден не се препоръчват съвместни делови инициативи.
Лъв
Ден на всевъзможни изкушения. Съветът е да останете двама в любовта или в делови план. Всяко странично присъствие ще разводнява нещата, ще вкарва прът в колелата на личната ви амбиция и ще води до семейни разногласия. Денят не е добър за обвързване. Другият ще трябва да се примири с второто място, защото първото е запазено за вас. Помислете добре преди да предприемете нещо..
Дева
Днес хора-прилепала правят опит да се прикрепят към вашата среда, работа и дейност и да ползват ресурсите и благата, които създавате. Ограничете контактите максимално, движете се в позната и приятелска среда, работете на свой терен и със свои средства. Всеки пробив в личната ви защита ще отваря път на хора, които ще променят бъдещите ви планове и живота ви в грешна посока.
Везни
Очертават се пътувания и разместване в планове и позиции. Важното в този ден е да не позволявате намеси от странични хора, особено от непознати. Лесно се изпада в зависимости, от които после трудно ще се отървете. Не се съгласявайте да работите за чужди амбиции и интереси. Имате реални шансове да завъртите собствен бизнес на свой терен. Определете границите на достъп.
Скорпион
Днес печелят соловите играчи и тези, които не са склонни да делят с друг както отговорности, така и печалби. Излезете от делови и лични връзки, в които се чувствате употребени. Не правете предложение. Сключващите брак ще имат неравностойни отношения и още от сега се вижда в каква посока ще се развият. Символи на деня са Адам, Ева и змията под ябълковото дърво.
Стрелец
Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици и странична агресия по пътя си. Луната е в конфликт със Слънцето ви. Не се разбирате с околните, а с родителите и децата за много неща теглите в различни посоки. Не допускайте странични хора в кухнята на проблемите и радостите си. Старайте се сами да се оправите и да изживеете заедно и мъката и щастливите моменти.
Козирог
Днес и утре за много хора ще има провали и рискови ситуации, а за вас съдбата ще предлага благоприятни промени и шансове да се внедрите на овакантените позиции. Днес е важно да останете в тесен роднински и приятелски кръг и да не допускате нови членове в екипа. Някой изпаднал от класациите ще се опита да се вмести във вашите редици и в бъдеще ще играе провокаторска роля.
Водолей
Добре е да прекратите съвместна дейност, ако усещате, че нещата не се развиват във ваша полза. Не се обвързвайте с никого за нищо. Запазете неутралитет. Не взимайте страна и сами си управлявайте бизнеса. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Интересите ви се размиват в общите претенции и изисквания. Може да попаднете под фатално привличане и влияние.
Риби
Днес си вървете по пътя, не отговаряйте на призиви и покани. Едно обвързване може да ви върже неприятно към някой, който ще използва личните ви сили и ресурси. Не е ден за първа среща, а сключените бракове ще са неравностойни. Може да ви предложат нещо на пръв поглед изгодно, но да си знаете че днес сиренцето е в капана. Печелят соловите играчи и на пазара.
telegraph.bg

Публикувана на
31 Юли 2022 година