Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 9300 пъти

Овен
За родените в третата декада днес играе роля пръстът на съдбата. Може да извадите късмет, докато другите отпадат от играта. Този уикенд е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти, за рекламиране на нова дейност и за старт на отдавна подготвени дела. Всяко начинание ще носи доходност и ще се развива добре в бъдеще. Направете освещаване. Родителите ще помогнат. 30-и е ден за атака по всички фронтове на личната ви амбиция. Добре е в този уикенд да стартирате нов бизнес проект.
Телец
За родените в третата декада ще има забрани и ограничения на всяка крачка. Нужно е да се пестят ресурси и да се ограничи харченето. Но за останалите денят носи възможност за старт на нови делови начинания. Тази вечер може да почерпите за рализрането на важна ваша инициатива. Интересите ви срещат голяма конкуренция, но постигнатото ще носи пари и предимства в бъдеще. На 30-и отворете нов търговски обект.
Близнаци
Случващото се в този ден позволява да надскочим себе си, да тестваме възможностите си в нови посоки и дейности. Сега е момента да се стартират нови производства, да се направят промоции и представяния на нови артикули в нова търговска ниша. Съберете приятели и гости, направете промоции и вижте как ще потръгнат нещата. Само, който не опита няма да успее. На 30-и бъдете активни започнете нов бизнес.
Рак
Силен и творчески ден. Луната набира скорост след тежкото новолуние и до вечерта среща Меркурий. Аспектът е особено благоприятен за старт на съвместни търговски инициативи. Сега е момента да се внедрите в нова пазарна ниша, да разширите влиянието си и да се окопаете на по-добра позиция. Пасивността в този ден е вредна и даже може да ви разболее. Не отлагайте лечения. 30-и слага край на изчаквателната политика.
Лъв
Ден за активни действия и нападение по фланговете на голямата ви амбиция. Чудесен ден за старт на нова търговска дейност, от която ще печелите и ще надграждате в бъдеще. Направете промоции и освещаване, рекламирайте се, съберете приятели и близки. Днес пасивният човек може и да се разболее, а активният ще накладе буен огън в жаравата на личните си интереси. 30-и активизира максимално амбициите на родените в третата декада. Започнете нова дейност.
Дева
Всичко предприето днес ще носи успехи и доходи в бъдеще. Сега е момента да направите решителна крачка към самостоятелен бизнес. Отворете ново заведение или ателие, създайте си местенце за усърдна творческа работа и контакти, които ще ви рекламират и носят доходи. Вечерта Луната навлиза в Дева и в следващите два дни животът и работата ви коренно се променят. На 30-и се активизира вътрешната ви енергия, няма да се дадете без бой.
Везни
Днес късметът е за тези, които стартират нов бизнес, отварят нов офис или ателие и правят крачка напред в деловата активност. Направете реклама на дейността, от която смятате да печелите. Може да намерите спонсор и да привлечете нови клиенти. Добре е в тези дни да работите за личната си самостоятелност, да създадете нещо свое на базата на личното си хоби. Не изчаквайте повече. 30-и е активен и творчески, задвижете нещата с личното си хоби..
Скорпион
Денят е проблемен повече за родените след 10 ноември. Каквото се случи днес ще има своето негативно развитие и на 5-и, когато ще се водят неприятни уточняващи разговори. Настройте се на самозащита. Някой ще се опита да стовари личните си отговорности и грешки на вашата глава. Проверете дали са в изправност и готовност уредите, с които ще работите, прегледайте колата. На 30-и си пазете територията и не поемайте рискове.
Стрелец
Родените в третата декада са в особено благоприятна позиция за старт на нови делови и творчески дейности. Направете освещаване и реклама на бизнеса, който започвате. Сега е момента да се удари шампанското в кораба на големите ви надежди. Дано имате попътен вятър за всичко, което сте поставили на дневен ред. Пасивният човек днес ще претърпи поражение. На 30-и стреляте в десетката. Денят е добър за старт на нова фирмена дейност..
Козирог
И ако до момента сте строили планове и сте подготвяли нещата, днес е време да започнете да ги реализирате. Някой отваря ново заведение, друг своето ателие, а трети рекламира хобито си дори и по време на почивката. Не се знае как и откъде ще се отпушат нещата, но имате реални шансове в тези дни да направите силен ход и в бъдеще да печелите повече. Край с изчаквателната политика. На 30-31-и се рекламирайте, стартирайте нови проекти и подновете стопирана търговска дейност. Водолей
Не прехвърляйте отговорностите си на друг и не оставайте странични хора да ви движат нещата. Личните ви ресурси, пари и възможности може да бъдат впрегнати в името на нечии интереси. Приятели и роднини ще ви подведат в желанието да ви проправят път. Общата работа ще е срам за майстора. Гонете си личния интерес и вършете нещата така както ги чувствате и разбирате. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция на 30-и. Ще обслужвате чужди интереси..
Риби
Не оставайте пасивни, особено ако сте в числото на поканените за съвместна дейност. Бъдете максимално активни в средата си и се опитайте да заемете по-добри и престижни позиции. Всичко предприето днес ще подобри материалното ви положение и ще носи доходи. На 30-31-и сте провокирани за преход в нова среда. Добре е да започнете нова търговска дейност, но и конкуренцията ще е на ниво..
telegraph.bg

Публикувана на
30 Юли 2022 година