Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои петък е рисков ден

Видяна: 10500 пъти

Овен
Ще се събудите с идеи, от които много може да се спечели. Денят е чудесен за старт на нов бизнес проект и за отваряне на ново заведение. Направете нужните промоции, поканете приятели, рекламирайте дейностите и новите си инициативи по всички възможни начини. Ако към някого и нещо изпитате неприязън, дистанцирайте се и го забравете. Разчитайте на спонтанната си реакция.
Телец
Днес конкуренцията отваря своя магазин или офис близо до вас, открито се намесва в бизнеса и партньорските ви отношения. Денят е благоприятен за старт на нови делови проекти, но всичко това се прави зад гърба ви и то от близки или роднини. Доверете се на предчувствията си, не правете излишни коментари и не споделяйте. Внимателно избирайте храната си, не яжте нищо алангле.
Близнаци
Най-добрият ден в месеца за старт на нов делови проект, за отваряне на нови заведения и офиси и за освещаване на търговски обекти. Ако от доста време обмисляте нов начин за печалба и бизнес сега е момента да го стартирате. Вложете пари и ресурси в една мечта и ще я постигнете. Този ден носи възвръщаемост на вложените старания. Всяка идея може да бъде реализирана.
Рак
Днес е добре да правите всичко, към което ви насочва душата, мислите и вродената ви интуиция. Чудесен ден за започване на нов бизнес, за старт на нови търговски обекти и за освещаването им. Правете това, което ви идва отвътре и усещате за правилно. Едно неприятно чувство ще ви подскаже кое е вредно и опасно за вас. Но всичко, към което изпитате афинитет ще е добро и ще си заслужава.
Лъв
За родените във втората декада денят е силен за старт на нови начинания и проекти, които ще дадат нова насока на бизнеса им. Добре е да се отварят магазини и търговски обекти. Направете освещаване на всичко, което възнамерявате да започнете. Доверете се на интуицията, не тръгвайте в посоката, която ви се струва неприятна и носи несигурност. Идете там, където ви води душата.
Дева
Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Меркурий, а това положение е подходящо за привличане на клиентела, за реклама и отваряне на нов търговски обект. Представете пред публика и личното си хоби, което може да започне да ви носи доходи. Направете нужните промоции, поканете гости, създайте приятна среда и представете продуктите на труда си в най-добрата им светлина.
Везни
Ден на устата, яжте само това, което ви се дояде и идете там, където ви водят чувствата. Правете всичко, което ви идва отвътре. Не е ден за компромиси. Сетивата са изострени и това, което ви е неприятно може да бъде вредно и разболяващо. Тялото ви дава нужните сигнали, слушайте го и се съобразете с нуждите му. Тествайте и приятелските връзки, останете верни на доказаните партньори.
Скорпион
Ден на поредица от грешни стъпки, които може да предизвикат повече главоболия отколкото предполагате. Ще си проличат каръците. Каквото се развали трудно ще се оправи. Очертава се пик на невървежа, на неочакваните и рискови обрати и на подвеждащите отношения. Бъдете внимателни и се доверете на интуицията. В критичен момент ще ви помогне вътрешното усещане за опасност..
Стрелец
Ден на откровение. Едно приятно чувство ще ви покаже в каква посока да тръгнете и на какво е добре да наблегнете до другото новолуние. Правете това, което ви идва отвътре. Ако към някого и нещо изпитвате неприязън, това е знак за предупреждение да не тръгвате в тази посока, да се откажете от тази връзка или тази храна. Денят е благоприятен за планиране на бъдещи начинания.
Козирог
Днес Луната е във форма на отворена уста. Яжте само това, което ви е сладко и наблегнете на тази храна, която ще ви се услади. И приказките ни трябва да са сладки, да се елиминира лютивината и горчивината и да се търсят компромисните варианти в отношенията. Едно положително и благо усещане ще ви подскаже коя е правилната посока и кой избор ще ви донесе най-много награди и ползи..
Водолей
Проблемите днес ще са повече за родените във втората декада. Всеки опит да стартирате личен проект ще зацикля, докато не включите и още някой. Няма да се отървете от досадници и въпреки желанието за съвместна работа вие ще плащате повече и ще давате повече от себе си, а другият ще се пъчи с привилегии и придобивки. Бъдете внимателни при пътувания, спазвайте правилата.
Риби
Ден на вдъхновение. Оставете да ви води вътрешното усещане. Днес рибешката ви интуиция работи на пълен капацитет и дава верните решения, които в останалите дни са затрупани от шлаката на фалшиви и вредни връзки и нежелани присъствия. Правете това, което ви идва отвътре и ви носи радост. Избирайте и храната си по каприз и желание. Избягвайте срещите, които ви напрягат.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Юли 2022 година