Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Какво е правил Лудия репортер, докато бил в леглото с жена си

Даниел Петканов не мастурбира вече от месец. Лудият репортер сам обяви за внесената промяна в ежедневието си. Изтъкна го като част от странна рецепта за добрата си физическа форма.

Инфлуенсърът, който има син Габриел от моделката Алекс Богданска, с която официално се разведоха, напоследък не се храни строго здравословно, не тренира редовно и даже не си доспива, но пак получава комплименти за визията си. „Може би някакво отношение има, че не мастурбирам от близо месец. По този начин задържам мъжката енергия в себе си и допускам, че е предпоставка за по-добра физическа форма”, обясни напълно сериозно Даниел Петканов, който бе водещ заедно с Александър Кадиев на шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви. Историята става още по-любопитна, като се припомни, че до преди въздържанието си, Дани редовно, в смисъла на ежедневно, освобождавал напрежението по този начин. Или поне такова впечатление остави с предишни свои признания по темата.
„Не е обвързано със сексуалния контакт. Просто... не знам”, сподели Дани в края на 2021 г. в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Тогава Лудият репортер гостува с Алекс, с която все още бяха женени и нямаше и намек за предстоящ развод. Двамата се появиха в предаването с новите си носове, така че зрителите имаха възможност да ги огледат в детайли. Покрай забавните разкрития, които правеха един за друг под формата на организирана от водещия игра, стана ясно за афинитета на Дани към самозадоволяването. „Това, че сме правили секс, не изключва неговото. Той си е редовен с неговото”, поясни Алекс. Тя не се сърдела, макар че веднъж се стреснала, когато го прекъснала. Дани си посегнал в нощта, след като с Алекс си оперирали носовете. В някакъв момент моделката се събудила от вибрациите на леглото и страшно се притеснила, защото помислила, че мъжът й получава гърч. В случая било неочаквано да допусне, че се приспива по обичайния си начин, защото и двамата били в присъщия за след ринопластика вид – с подути лица, бинтовани и с външни шини на носовете. Течало слуз, въобще било неприятно. И тъкмо заради това си състояние лежали по гръб, но докато Алекс успяла да заспи, Дани не могъл и взел мерки.
„В тъмното усещам как леглото започва да вибрира и казвам: „Дани, добре ли си?”, сподели Алекс тогава и поясни, че се разтревожила да не би мъжа й да получава гърч или пък да има треска. Той само й казал, че е добре. На сутринта й споделил от какво са били вибрациите на леглото, които усетила. Това не успокоило много Александра, защото лекарят категорично им препоръчал да се въздържат от сексуални контакти, защото не трябвало да се напрягат. „Матурбацията не ме напряга, тя ме разпуска”, обобщи Петканов.
Не обясни защо в последния месец спазва въздържание. Затова пък явно и самият той харесва физическата форма, в която е, защото тези дни изненадващо показа голи снимки. Е, не съвсем, позираше по боксерки в сянка, на фона на червена светлина, а преди това – по къси панталони в двора на къщата си. Дани определено изненада с разголването си, както и с увереността, с която позираше като модел с опит.

Публикувана на
26 Юни 2022 година