Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Любвеобилните, но коварни филипинки

Филипинките са прекрасни, любвеобилни, но и много коварни. Сред европейците, които пътуват в азиатските страни, все по-често се среща традицията да си намерят жена от местните. Някои от тези отношения се превръщат в дълга връзка и дори завършват с брак.
Има и такива, които толкова се привързват към местните жени, че се местят, за да живеят с тях завинаги.Зарязват работа, семейство. Но не всяка азиатка може да оцени такава достойна постъпка.
Сред тези, които са се опарили, е 64-годишният швейцарец Валтер Бреншнайдър. Той решил да започне нов живот, преселвайки се на Филипините. Оженил се за местно момиче, започнал и собствен бизнес.
Но семейното щастие не траело дълго. След известно време бил намерен мъртъв на задния двор на собствения му дом. Той бил застрелян от любовника на филипинската си съпруга. Работата е там, че филипинките приемат отношенията си с чужденците като възможност за доходен бизнес или начин да изкарат пари допълнително.
Дори и да сключат брак, те продължават да живеят както преди. Отделят на мъжа си определено време, но се срещат и с предишните си приятели и любовници. Дори и да родят, това не им пречи да флиртуват или да започват нови връзки с местните мъже.
Такива примери, особено на Филипините, има много.
Ето и още една трагедия, станала заради коварството на местните жени. В едно градче 40-годишният австриец Херберт застрелял двете си дъщери, родени от майка филипинка, а след това се самоубил. Той оставил предсмъртно писмо, в което обяснявал, че освобождава жена си от новото семейство, което й пречи да се забавлява със своите сънародници.
И все пак, неслучайно филипинките са признати за най-красивите жени на света. Те не само са прекрасни, но и любвеобилни. И е съвсем лесно да попаднете в техния плен. Важното е да успеете да се измъкнете навреме. блиц

Публикувана на
23 Юни 2022 година