Новина от категория България
Архив на публикациите

Халваджиян спира „Капките“

Маги Халваджиян е решил да сложи точка на култовото музикално шоу „Като две капки вода“, стана ясно инстаграма на топпродуцента.
"Започваме ново приключение! За 10 години в „Капките“ получихме хиляди писма от хора, които не са популярни но искат да участват, защото вярват в себе си и в качествата си. Сега е моментът! Запиши се за кастинг!", написа Халваджиян.
В новото шоу имитатори ще бъдат съвсем обикновени хора. И ще могат да се правят само на една звезда, се разбира засега от регламента.
За участие в предаването могат да кандидатстват българи от различен пол, класа и възраст. Отпаднало е изискването да си професионален музикант или певец. Приликата със звездите, които ще имитират, е оставена изцяло на случайността. Най-съблазнителното обаче остава наградата - победителят ще си тръгне с цели 50 бона, което показва, че „Звездите в нас“ са получили солидно финансово рамо зад кадър.
В тв средите усилено си говори, че за водеща на новия проект на продуцента е избрана Мария Игнатова. Тя е дала обет за мълчание и не обелва дума за новия си ангажимент, писа „България Днес“

Публикувана на
23 Юни 2022 година