Архив на публикациите

Тази прическа ще е хит през лято 2022

Какво да направим са косата си, за да сме в крак с модата през летните месеци? Е, отговорът дойде от немската фризьорка Нийл Керер.
То думите му хит прическата на лято 2022 е заимствана от детските, че дори и бебешките, години на всяка жена.

„Да, звучи изненадващо, но е така. Една детска тенденция ще е хит прическата на лято 2022, която всяка жена трябва да пробва“, казва коафьорът.
„Става дума за малките плитчици“, пояснява Нийл Керер. Той уточни, че те трябва да бъдат направени в пусната коса и да са тук-там из гривата ни.
„Не се обезкуражавайте, ако нямате търпение за сплитане. Тук няма нужда да бъдете прекалено внимателни. Тази модерна прическа предполага лека небрежност“, каза стилистът.
Според нея подобен стайлинг е идеален за почивка на плажа или на парти на открито, а също така и за небрежна визия на работното място.
Сред знаменитостите, които подкрепят тази тенденция, фризьорката посочи модела Хейли Бийбър, певицата Дуа Липа и модела Бела Хадид.
Когато създавате прическа, експертът посъветва да започнете с изплитане на две плитки, рамкиращи лицето. „Останалите трябва да се правят на достатъчно разстояние един от друг, за да не се прекалява с броя им“, отбеляза Керер. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Юни 2022 година