Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Дениз размаза топ ергена

Дениз Хайрула е сред финалистките в "Ергенът". По всичко личи, че тя е много харесвана от Виктор и точно заради това стига до финалната тройка.
Все още не е ясно кое е момичето, което печели сърцето на фитнес инструктора, но Дениз е спрягана за победител от седмици.

В Youtube обаче излезе подкаст с нейно участие, в което тя разказва за разочарованията си след формата. Дениз споделя, че в началото е мислела, че Виктор е изключителен джентълмен, но някои последвали постъпки доста я разочаровали.
"Вече не се шокирам, просто се разочаровам. Честно казано, от Виктор се разочаровах от някакви неща след излизането ни, но на този етап ще го запазя в тайна", каза тя в подкаста "Вярваш или не" с DIA.
"Докато бях вътре си мислех, че е много голям джентълмен. Не че не е, но не е във всяко отношение. Има конкретни случки, от които съм си извадила такива изводи. Сега мога да кажа за последното нещо. Гледах някакви видеа в инстаграма му. Това безкрайно много ме разочарова. С момичетата коментирахме, че не е редно да плюеш там, където си целувал и да си измиеш ръцете с някой друг.
За мен, да застанеш и да кажеш: "Аз много съжалявам, не знаех какво се е случило". Не, знаеш какво се е случило. Ние бяхме на пейката и чухме всичко. То е видимо и за зрителите. Той отиде при полятата дама и я попита какво се е случило. Как така не разбра? Много съм разочарована от това нещо. Аз съм имала друго мнение за него, но за мен това е защото се е излял много голям хейт", споделя Дениз.
Дали между Дениз и Виктор е имало нещо повече, ще стане ясно съвсем скоро. блиц

Публикувана на
20 Май 2022 година