Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 6520 пъти

Овен
Решителни и енергични, ще работите върху дела, за които преди не ви е достигала смелост. Петък отбелязва раздвижване при вас, което ще има отношение към развоя на професионалния ви живот.
Служебните позиции на мнозина не са достатъчно стабилни или се нуждаят от допълнително укрепване. Сега е времето да се освободите от пречещите и дестабилизиращи фактори. Няма да ви липсва напрежение днес, но пък ще увеличите финансите си. Бъдете доволни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения няма да ви носят предимство, за това, ако е възможно, въздържайте се или ги избягвайте. Ще осъзнаете, че вече е време да се освободите от товара на някои хора.
Телец
Денят подхожда за устройство на нова работа, за пътувания, служебни и за отдих, за търговия, предприемаческа дейност, за смели решения и промени. Характеристиките на силно напрегнатия петък не говорят за стабилни и крепки позиции при голяма част от Телците.
Успявате да задържите положението, но процесът на разпад е много мощен, и ако не вземете своевременно мерки за прекъсването му, ще се осъществи и ще следват проблеми. Ще бъдете толерирани в усилията си да реализирате печалба, но само ако действате самостоятелно. Момента не е благоприятен за съвместни финансови занимания. Ако е необходимо ползувайте услугите на надежден консултант. Управлението на парите ви ще си струва разхода. Излъчвате извънредна притегателна сила и обаяние. Това са мощни оръжия, ако умеете да ги използвате където трябва.
Близнаци
Динамиката около вас изисква да сте в добра кондиция и отношение към заобикалящия ви свят. Денят ще е твърде напрегнат за Близнаците, защото враговете ви твърдо са решили да ви причинят неприятности. Не участвайте в кавги! Разгръщането на спорове неминуемо ща ги предизвика, а не ги ли прекъснете своевременно, вероятността да се окажете на губещи позиции е реална.
Предстоят ви много срещи с различни хора. Чувствате се чудесно в това си амплоа, а и резултатите, които постигате потвърждават този факт. Обърнете повече внимание на проблема, който вълнува ваш близък човек. Бихте могли да го изслушате и да му дадете своята гледна точка, без излишно да се натрапвате. Предлагайте идеите си за обсъждане пред по-широк кръг събеседници. Много е вероятно да спечелите и последователи, и сътрудници, и спонсори.
Рак
Увереността, с която подхождате при решаване на текущи и изоставени въпроси ви поставя в хармония с енергиите на деня и ви носи успех. В условията на съществуващото повсеместно напрежение, Раците разполагат с шанса да имат относително спокоен петък. За целта е необходимо да не влизате в спорове, да не лъжете и да не хитрувате.
Иначе ще останете неприятно изненадани. Здравословно неразположение притиска някои. Контактите ви с околните днес най-вероятно ще са източник на противоречиви настроения, поради вашата напрегнатост и неже-ланието ви да се занимавате с чужди проблеми. Ще си изясните доста неща обаче и това ще се отрази много добре на цялостното ви поведение. Работата не ви носи неприятности, дори напротив - делата ви се развиват във ваша полза.
Лъв
С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Петък предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери. По принцип обаче е необходимо да се укрепите вътрешно и да владеете нервите си ефективно. Още сега може да направите успешен опит в това отношение защото денят носи кавги.
Ще ви бъде много полезно ако проявите повече търпение и тактичност и при деловите си контакти днес. Не отлагайте среща с важен за вас човек, сега е момента да действате по-открито. Реалността съвпада с желанията ви, и за вас остава огромното удовлетворение от постигнатите цели. Не се впускайте в необмислени авантюри, момента никак не е подходящ. Ще се наложи да променяте тактиката в съответствие със ситуацията, в която се намирате, за да държите процесите под контрол.
Дева
Ако сте решили да смените своето работно място денят е измежду най-удачните за това, наред с творчески занимания. Засиленото напрежение на Девите през този ден, ще е плод на лоши и подли удари от страна на противниците им.. Няма да сте в състояние да приложите ефикасна защита, защото действията ви ще са прибързани.
Този стил на изява ще пречи и за успешното провеждане на контакти в обществото. Завидно самоуверени сте днес. Искате на всяка цена околните да се вслушат в думите ви. Може и да го постигнете на работното място, но в личния живот няма да е толкова лесно. Усърдието ви в работата ще бъде възнаградено. Фактор, който от известно време затруднява работата ви ще загуби влиянието си по естествен път. Прегледайте заниманията, които сте били принудени да отложите, преценете важността им и стартирайте осъществяването им поединично.
Везни
Бъдете смели, активни и не оставяйте нищо на случайността. Петък разкрива на Везните благоприятни възможности за материален успех, но едновременно с добрите ситуации, ще възникне напрежение, което лесно ще нарасне и ще доведе до кавги. Избягвайте старателно противоречията, за да дадете шанс за разгръщане на позитивните съдбовни влияния.
Домът ще ви даде спокойствието, от което се нуждаете и в компанията на близките си ще подреждате мисли и планове за бъдещето. С хора, с които ви свързват служебни дела ще подготвяте предстоящо мероприятие, което също няма да ви отегчава. Ще получите предложение за среща и няма да я пропуснете. Случаен инцидент или не особено приятна новина ще се отрази на начина ви на мислене. Ще осъзнаете, че част от схващанията ви не са актуални и се нуждаят от промяна.

Скорпион.
Със смели и находчиви действия ще постигате намеренията си, оставайки честни и справедливи в отношенията си. И за Скорпионите петък ще е доста напрегнат в психически план, защото точно и вярно ще уловят хулите, с които някой намиращ се далеч от тях ги атакува.
Както и да се развие ситуацията при вас, не възникват проблеми, защото от днес навлизате в двегодишен твърде плодотворен етап. Погрижете се за себе си. Много настроение ще ви донесе среща с приятели, ще споделяте, обсъждате и радвате взаимно на присъствието си. Спортувайте и търсете онези форми на релакс, чрез които да се освободите от стреса. Партньорът също може да ви помогне, не го пренебрегвайте. Съчетанието между изобретателност и проницателност ще ви извади от всяка сложна ситуация.
Стрелец
Използвайте деня рационално, организирайте срещи и работете върху задачи, чието изпълнение може да ускори делата ви. Засиленото напрежение не отминава и представителите на Стрелец днес. За едни от зодията се свързва с вероломството на човек, който ги е изправил пред свършен факт.
Други ще бъдат засипани от „нежните” слова на лъжци и измамници, преследващи целите си. Трета част са любовно зашеметени. С воля ще устоите на изкушенията покрай себе си, спасявайки съвестта и свободата си. Ще действате предпазливо и според ситуацията, с добри помисли и без агресия. Имате безброй качества, но не забравяйте, не няма незаменими хора. Проумеете ли го, ще напреднете и нищо няма да ви тежи. Участвайте активно в екипните дейности.
Козирог
Ориентирани в обстановката, находчиви и с премерана доза оптимизъм, днес ще промените много неща в своя полза. Благоприятен като принципни възможности, в конкретен план петък може да се окаже не особено благодатен за деловата ви реализация. В професионален аспект се очертават кавги с изразителна острота при мнозина.
Не е изключено да възникнат проблеми, чието отстраняване ще е трудно. Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас. Съобразете плановете и действията си с тези на близките. Съчетайте своите ангажименти с техните необходимости.
Водолей
Бъдете толерантни и не налагайте мнението и позицията си на всяка цена, за да постигнете повече от очакванията си през днешния ден. Най-неприятно развитие на деня ще е характерно за Водолеите решили да действат агресивно и заповеднически. Ще „настъпите” някой, който непременно ще ви го върне в подобаващ размер.
В деловата си изява следва да сте настойчиви,за да преодолеете негативните съдбовни влияния. По-малко харчете днес, денят не е подходящ за това. Съобразителността ви ще ви бъде от полза, останете верни на себе си и не поемайте обещания, които няма да изпълните. Добре ще бъде да работите съвместно с човек, с когото имате лоялни отношения един към друг. Не се впускайте в излишни обяснения, премерения тон е за предпочитане.
Риби
В общите занимания покажете опита и знанията си на професионалисти, за да са успешни действията ви. Рибите ще се сблъскат с проблеми от делови или друг тип, а до успешното им отстраняване ще достигнете чрез разбирателство с някой от вашето обкръжение. Днес не бива да се конфронтирате.
Вероятността да последват ярки неприятности е огромна. Очертава се здравословно неразположение. Професионални ангажименти ще запълнят програмата ви за деня, имате възможности, които няма да пропуснете. Други ще се посветят на семейството и дома. Промените, които предвиждате ще направят живота ви по-приятен, независимо от цената, с която ще ги постигнете. Бъдете активни и късметът ви ще се прояви. Ще постигнете личните си цели, ако се придържате и ги съобразявате с колективните.
/astrodata.bg

Публикувана на
20 Май 2022 година