Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Влюбена в извънземно отвлечена

Жена, влюбена в извънземно, отказва да покаже лицето му от страх, че ще го отведат в Зона 51. Американската актриса и водещ на подкаст Аби Бела, известна още и като Емануела Роуз, твърди, че се е запознала с извънземния си приятел по време на разходка из Източен Лондон.
“Запознахме се, защото бях отвлечена от извънземни преди около година в Канари Уарф (Лондон)”, обясни жената. А бъдещият ѝ партньор също е бил там.
Но тя определя отвличането си като “приятелско”.
“Запознах се с него на кораба му, който беше мъничък. Почнахме да си говорим и аз му обясних как мъжете на Земята са боклуци и че е по-добре да те отвлекат извънземни, отколкото да ползваш Tinder”.
“На извънземните им хареса шегата. Той ме намира за забавна, а аз него за сладък”, сподели тя.
Аби разказа за необичайната си връзка в интервю с Патрик Кристис в британско предаване. Кристис не пропусна да попита защо Аби държи надуваемо извънземно и къде всъщност е истинският ѝ партньор.
“Това е надуваема версия на него”, отговори тя.
“Много бих искала да ви запозная, но знаете как е на Земята, Зона 51 и така нататък. От съображения за сигурност не мога да го покажа. Не искам да експериментират върху него”, обясни Аби.
“Той не си показва лицето. Това е символичното ми гадже”.
Макар американката да определя връзката с извънземно като най-успешната, която е имала, те все пак срещат трудности. До голяма степен те водят връзка от разстояние.
“Липсва ми, когато прави извънземните си неща. Той е капитан, така че има много отговорности. Когато има работа и го няма, си имам тази кукла, която ми напомня на него”.
Тя заяви, че партньорът ѝ предпочита да остане анонимен, но намекна, че може да се казва Пол и че е от галактиката Андромеда.
Това малко подозрително напомня на филма “Пол”, в който извънземно, носещо същото име и идващо от галактика Андромеда, е на Земята и се опитва да се прибере обратно.
“Това, което най-много харесвам в него е, че не лъже. Извънземните не знаят как да лъжат”, обясни Аби. /телеграф

Публикувана на
19 Май 2022 година