Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Къде изчезват силите ви, защо нямате късмет

Аурата на всеки човек може да има дупки, през които протичат сили. Това води до неуспех, загуба на енергия. Експертите споделиха как се лишаваме от сила и как може да се коригира това. От време на време всеки човек изпитва периоди на прегаряне и липса на енергия. В този случай трябва да използвате прости упражнения за възстановяване на силата. Ако причината за загубата на сила е една от следните, тогава само борбата срещу самата основна причина за вашето безсилие ще ви помогне да коригирате ситуацията.
1.Хора вампири
Със сигурност знаете, че хората се делят на два типа – тези, които подкрепят взаимния обмен на енергия и тези, които само вземат вашата сила, но не дават нищо в замяна. Тези хора се наричат енергийни вампири. Прави впечатление, че има доста от тях, но не всички се чувстват така. За мнозина, именно този вампиризъм се извършва автоматично, несъзнателно. Нещата, които ще донесат късмет в дома ти! Всеки трябва да ги има! Така или иначе около нас има много хора, които не само отнемат енергия, но и просто ни лишават от вяра в себе си. Тук има само един ефективен съвет: ако усетите, че някой ви заразява с негативна енергия, спрете подобно общуване. Отрицателното въздействие на такива хора може да се осъществи чрез насочен и съзнателен магически ефект - магия, зли очи, проклятия. В този случай ще ви трябват специални амулети.
2. Омразни дела
Ако човек прави това, което мрази, това го разрушава отвътре, нарушава енергийния баланс и работата на чакрите. Ако сте принудени да работите там, където не обичате да бъдете, или сте принудени да изпълнявате задачи, които ви довеждат до депресия или обезсърчение, това неизбежно ще доведе до образуването на дупка, през която жизнеността ви ще се източи с невероятна скорост. Ако някой ви подтиква да направите това, тогава спрете да слушате този човек.
3. Лоши навици
Лошите навици изглеждат на мнозина нещо безобидно, но хората понякога не забелязват колко време и усилия отделят на определени неща, които са лишени от всякакъв смисъл. Не става дума само за пушене и пристрастяване към алкохол. Лошите навици са всичко, което не ни помага да живеем по-добре, а просто отнема време. Колкото повече лоши навици имате, толкова по-бързо ще изтече енергията ви.
4. Незавършена работа и дълг
Никога не давайте празни обещания на никого. Това не само ви лишава от енергия, късмет и уважение, но и се отразява негативно на кармата. Не оставяйте нещата недовършени. Ако имате някакъв проект на работа или някаква важна задача у дома, завършете ги възможно най-скоро. Когато човек има много неща, които са започнати, но не са доведени до край, тогава той започва да затъва все повече и повече. Не се задлъжнявайте. В никакъв случай не взимайте пари на заем, ако разбирате, че можете да забавите плащането. Когато човек е задлъжнял на всички, енергията му страда много от това. Всичко, защото приятелите му се нуждаят от парите обратно.
/Actualno.com

Публикувана на
14 Май 2022 година