Новина от категория България
Архив на публикациите

Ани Салич и Цацаров признаха, че живеят заедно

Първа за за това, че има нов мъж до себе си намекна тв новинарката Ани Салич. Всъщност тя не намекна, а направо демонстрира сияен вид на ухажвана и обичана жена, което накара колегите й да правят предположение с кого всъщност се среща. Истината се оказа изненадваща, както за журналистическата гилдия, така и в юридическата колегия, че дори и в политическата сфера.
Разкритието направи самата Ани Салич, която първо сподели на колегите си, че отскоро се среща с интересен за нея мъж, а преди седмица обяви и името му. Обект на нейните чувства е не кой да е, а висшият магистрат Сотир Цацаров – бивш главен прокурор и председател на Корупционната комисия.
Двамата се запознали преди няколко месеца от общи познати и искрите бавно, но сигурно разпалили огън помежду им. Заживели заедно през януари, тази година, като единственото препятствие било, че Сотир Цацаров бил още женен. Той обаче уведомил съпругата си за новия обект на чувствата си и в момента, според Салич, е в процедура на развод. Тв журналистката пък отдавна е в отбора на свободните жени след развода си със с мъжа си Бранко Салич.
52-годишната Ани Салич вече е представила Цацаров на двете си деца – Лазар, който е на 21 години, и тийнейджърката Хана. Сотир Цацаров бил забелязван вече да паркира джипа си пред къщата на новинарката в село Рударци. Тя също пренощувала у любимия си в жилището му столичния квартал „Бъкстон“. Очаква се до края на годината Ани да стане официално новата г-жа Цацарова.
Източник: „Уикенд“

Публикувана на
13 Май 2022 година