Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Защо трудно си намираме половинки

Всички знаем за историите на двойката, която е заедно от гимназията, накрая се жени и си правят семейство. Животът обаче не работи така за всички ни. Ако сте все още сами и се питате къде да търсите причината, ето някои страни на зодиите, които им пречат в откриването на любовта. ЗОДИИТЕ които намират половинка по-трудно от другите .

Овен
Овните са доста напористи като символа на тяхната зодия. Често те считат, че мнението им е единствено и не се грижат за това и другите да са чути и разбрани. За да постигат успехи във връзките си, те трябва да се научат да слушат и да отстъпват повече. Егото невинаги е техният най-добър съветник.
Телец
Това, че са се събрали с някого не им дава повод да загърбят поддръжката на себе си и вниманието към другия. Само след няколко седмици те се държат все едно са женени от повече от 30 г. и напълно занемаряват вида си и детайлите в отношенията.
Близнаци
Това са свободолюбиви и фриволни знаци, които често прибягват до флиртове и афери, когато вече са във връзка. Тези правила на тяхната игра не се харесват на половинките им и за това често биват оставяни сами.
Рак
Те са възприемани като грижовни и обичливи, но някога тяхната загриженост преминава границите и се превръща в задушаване. Те трябва да се съобразяват с границите и свободната воля на хората около тях и да не прекаляват с контрола и вниманието.
Лъв
Желанието им за контрол над половинките им ги задушава, вместо да дава чувство на загриженост и сигурност. Трябва да разберат, че не могат да контролират всички около тях и да се отпуснат и наслаждават на живота и споделените моменти повече.
Дева
До толкова са несигурни в себе си понякога, че дори не забелязват интереса на отсрещния пол. Тълкуват желанието за флирт като обикновен разговор и изпускат хиляди възможности под носа си.
Везни
Резки и директни в отношенията си. За тях няма дипломатичен начин да се разреши конфликт и често това води неприятности и проблеми за тях.
Скорпион
Те са огнени характери, които искат силна енергия до себе си, за да бъдат потушени. Взискателни и опърничави до най-малките детайли. Желанията им не могат лесно да бъдат задоволени и това се изявява като капризност пред половинките им.
Стрелец
Те са заклети кариеристи, които рядко обръщат поглед към личния си живот. Не полагат усилието да са навън, да завързват нови запознанства, а когато го правят се държат като директори, които уреждат срещи и пишат графици.
Козирог
Подозренията в половинката им най-често стават основната причинна за края на взаимоотношенията. Те са мнителни и с въпросите си могат да побъркат и най-спокойната зодия.
Водолей
Всичко им омръзва прекалено бързо. За да сте техни партньори за дълго трябва да притежавате извънземни качества, които постоянно да ги държат на тръни и да поддържат тръпката жива. Водолеят трябва да се центрира и да снижи стандартите си, ако иска да има дългосрочен партньор до себе си.
Риби
Изключително нерешителни – като започнем от важни теми и се стигне до връзки, те са царете на колебанието. Партньорите ви ще се надяват на сигурност и устойчивост в отношенията, за това ако искате да задържите някого до себе си за по-дълго, бъдете решителни и ясни в комуникацията си.
/Actualno.com

Публикувана на
17 Януари 2022 година