Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Какъв развод с Краси? Глупости!“

„Какъв развод с Краси? Глупости! Семейството ни е пълно.“ Така журналистката и водеща Станислава Генчева опроверга плъзналите слухове за развод със съпруга й - актьорът Краси Радков.
Според медиите двамата са разделени още от лятотo, след като били засечени на различни места повече от две седмици - Генчева на екскурзия с колеги, Краси в Лозенец в мъжка компания.
„Няма раздяла между двамата, имат си Теодор, на когото много се радват и се редуват в грижите по него. Краси и Стаси винаги са били много свободолюбиво семейство и всеки в семейството си има своите ангажименти”, твърди близка до двамата, която често е в компанията на актьора.
Според нея мине се не мине, и все разделят комика и жена му, като това не са единствените писания, които не са верни. „То не беше, че тя не може да има дете, то не беше, че го бие и е ревнива, че го пази от други жени, смешки. Стаси обаче не обръща внимание, тя е над тези неща“, смее се познатата на Радков.
Самият той на всеослушание преди година-две призна: „Ние нямаме проблем да имаме дете, няма и да осиновяваме, но не знам защо хората толкова се вълнуват от личния ни живот, какво ги бърка тях“, учуден бе екранният Гацо Бацов.
Самата Стаси продължава да работи в агенцията за тържества, която има. На някои от събитията тя дори е водеща, а Краси продължава да работи в „Шоуто на Слави“ и играе в Сатирата, пише „България Днес“.
„Толкова години с жена ми сме се напаснали. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота“, сподели комикът на 10-ата годишнина от сватбата си, която отпразнува с колеги и приятели. /хотарена

Публикувана на
17 Януари 2022 година