Новина от категория България
Архив на публикациите

Бивш боксьор умря след свада с домоуправител

Мистериозна смърт на 41-годишен мъж от жк „Меден рудник“ мобилизира бургаските криминалисти в неделя вечер, съобщи "Флагман". В блок 480 е издъхнал Пламен Ангелов, който е известен на спортната общественост със сериозните си успехи в бокса.
Той е бивш републикански шампион в леката категория и бе един от изявените състезатели преди 15-ина години.
Между Ангелов и съседът му с малко име Мирослав е избухнал конфликт. Това се е случило на вчерашното общо събрание на етажната собственост на вх. 3 в блока. Пламен живеел на втория етаж над домоуправителя си Мирослав, който му вдигнал чутовен скандал заради това, че си цепел дървата на терасата. От шума се дразнели кучетата му, които не спирали да лаят.Двамата си разменили много остри реплики.
Съседи разказаха, че Мирослав преди време работел в силово ведомство, но не успяха да уточнят дали става въпрос за МВР или за Министерството на отбраната.
Майката на жертвата Пламен Ангелов твърди, че той бил нападнат от Мирослав и е умрял буквално на прага на апартамента ѝ. Засега обаче няма други свидетели, които да потвърдят тази версия. "С очите си видях как Мирослав удря сина ми. Той го нападна без причина пред входа и започна да го налага. Попитах го: „Защо биеш детето ми?!“, а той не спря, продължаваше“, разказа през сълзи тя.
Мирослав Добрев е отведен в Четвърто РУ-Бургас с наложен 24-часов арест. Дали ще бъде обвинен или ще бъде пуснат още утре сутринта, ще стане ясно след аутопсията на Пламен, която ще бъде направена в Съдебна медицина.

Публикувана на
17 Януари 2022 година