Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Леонардо ди Каприо май пак е сингъл

Приятелката на холивудския актьор Леонардо ди Каприо, 23-годишната актриса Камила Мороне, разкри коя е била най-лошата среща с него в живота й. Информация за това се появи в Twitter Le Cinéphiles.
Мороне сподели, че веднъж актьорът я поканил на кино и за целта наел целия салон. Двойката изгледала всички филми от сагата "Междузвездни войни", но самият Ди Каприо тичал из залата със светлинен меч, все едно се биел със злодеи.
В съобщението се добавя още, че двойката се била разделила, но потвърждение за това няма.
Леонардо и Камила се срещнаха на филмовия фестивал в Кан през 2017 г. Тогава Камила Мороне беше само на 19 години. Слуховете, че двамата се срещат започнаха да се появяват през 2018 г. През лятото на 2020 г. станаха известни подробностите за връзката им. Съобщава се, че актьорът се опитва да бъде независим и отделя много време на приятели, но поради карантината трябваше да бъде с Камила почти през цялото време. В същото време не скри, че обичал да прекарва времето с нея.
През юни двойката беше домакин на рождения ден на Мороне на 43-метрова суперяхта близо до Малибу. По-рано Мороне, която по това време беше на 22 години, сподели как възприема 23-годишната възрастова разлика с любовника си. Тя заяви, че не се притеснява, че актьорът е над два пъти по-възрастен от нея./БГНЕС

Публикувана на
16 Януари 2022 година