Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Сърби отвлякоха от зоопарк и изпекоха на чеверме две кенгурата

Шестима мъже от района на Хамилтън са обвинени, че са проникнали в зоопарка в Торонто и са убили две редки западносиви Кенгура. Арестувани са от регионалната полиция, а в социалните мрежи се появи снимка, на която се вижда, че пекат редките животни на местно футболно игрище.
Полицията разследва случая след подаден сигнал на жени, които са станали очевидци. По думите им, докато са разхождали своите кучета, единият от мъжете се е обърнал и е попитал една от дамите, дали иска да добави домашния си любимец към двете кенгура, които се пекат на шиш в момента.
Според някои информации жени, пожелали анонимност, са говорили с репортер на CNN. Те са разказали, че въпросните мъже са били във видимо нетрезво състояние. Пред тях те са заявили, че са горди да бъдат православни сръбски граждани, след което са започнали да ги обиждат.
Полицията на Хамилтън е пристигнала на място и е арестувала шестимата сърби. При опита за арест единият започнал да крещи „Убийци на НАТО!“, да се съблича и да размахва главата на едно от убитите животни. През цялото време мъжете са обиждали органите на реда и хвалели сръбския тенисист Новак Джокович.
За по-голяма тежест на най-вероятно измислената новина, се съобщава, че и мигновено е бил направен ДНК анализ на изпеченото месо. Така било установено, че животните са редки западносиви кенгура, които са били отвлечени ден по-рано от зоопарка в Торонто.
Според много хора новината е фалшива и е създадена, за да осмее ситуацията и емоциите около премеждията на тенисиста Новак Джокович в Австралия.За да има още по-драматичен завършек на историята, става ясно, че в зоопарка в Торонто ще  бъде изграден паметник на двете изпечени животни – Скипи и Ралф. /лупа

Публикувана на
16 Януари 2022 година