Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Кание Уест преби ловец на автографи

Видяна: 17751 пъти

Американският рапър Кание Уест е заподозрян в причиняване на телесни повреди на фен, който му поискал автограф. Полицията е започнала разследване, съобщава TMZ.
Инцидентът станал в 3 часа през нощта в четвъртък в близост до клуб в центъра на Лос Анджелис. Според източника Уест се нахвърлил на мъжа и го повалил на земята. Музикантът го ударил по главата и врата, след което потърпевшият останал да лежи на асфалта. Оказва се, че Кание е попаднал във видео веднага след конфликта до клуб Soho West в Града на ангелите. Записът е публикуван в сайта TMZ.
На кадрите, заснети от очевидци, се вижда как музикантът крещи на някаква жена, вероятно непосредствено след като е пребил непознат мъж. Предполага се, че почитателят е искал да вземе автограф от звездата и е направил снимка без негово разрешение. Рапърът поискал да не го снима, заявявайки, че хората не разбират трудностите в живота му. Според изданието един от групата фенове му отговорил:
„Нищо, всички си имаме семейни проблеми“. По думите на свидетели, след това ядосаният Кание Уест ударил поклонника два пъти, заради което той паднал и си ударил главата в земята. Мъжът също е попаднал в обектива, той е сниман как лежи по гръб на асфалта. Самият момент на удара не е заснет. На жена, която се опитвала да успокои музиканта, той се разкрещял „Махни се от мен!“. Впоследствие тя казала, че е част от семейството на Уест, но той избягал от нея. Изданието твърди, че жената е братовчедка на рапъра. Известно е, че полицията е започнала разследване за побоя. /монитор

Публикувана на
15 Януари 2022 година