Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Шарън Стоун с нова роля

Видяна: 4087 пъти

Носителката на „Еми“ Шарън Стоун ще полети със „Стюардесата“ във втория сезон на хитовата криминална поредица на HBO. 63-годишната актриса ще има ключова роля в новите епизоди, като ще изиграе майката на влюбената в чашката Каси (Кейли Куоко).
„Лиса вече няма търпение и добра воля, когато става въпрос за алкохолизма на дъщеря й“, гласи краткото описание на героинята, цитирано от TV Line. Самият персонаж вече е правил кратък десант на екрана. Това се случи в 6-ия епизод на първия сезон на „Стюардесата“, като тогава в образа за ретроспективните кадри влезе Морган Халет.
Новината за звездното допълнение на каста съобщи и самата Куоко. „Вече мога да издам новината. Здравей, мамо, обичам те“, написа актрисата в Инстаграм под снимка със Стоун от снимачната площадка. Именно с опита на Каси да се откаже завинаги от спиртните напитки ще ни занимае вторият сезон на „Стюардесата“. Докато се бори с вътрешните си демони обаче тя ще трябва да продължи да служи и на ЦРУ в свободното си време. Командировка зад граница обаче отново я прави свидетел на убийство, а героинята отново се впуска в поредната международна интрига. /монитор

Публикувана на
15 Януари 2022 година