Новина от категория България
Архив на публикациите

19-годишен излъга, че го блъснала кола, за да не отиде на работа

19-годишен русенец излъгал в спешното отделение на болницата „Канев“, че е блъснат от автомобил, а всъщност истината била, че не иска да ходи на работа.
За случая съобщиха от Областната дирекция на МВР в крайдунавския град. В 10:35 часа в полицията се обадили от спешното отделение и съобщили, че при тях е постъпил младеж с леко нараняване на крака. Момчето обяснило, че като пешеходец е било блъснато от лек автомобил в района на кръстовището до Пантеона.
В болницата пристигнал полицейски екип за изясняване на случая. Пред служителите дал същото обяснение, но на някои конкретни уточняващи въпроси отговарял уклончиво. Униформените предприели действия по издирване на шофьора. Потърсили свидетели, разговаряли и с хора, които живеят в района, прегледали записи от охранителни камери, но не установили да има пътно произшествие. Когато казали това на младежа, той с неохота признал, че е подвел медиците и контролните органи, защото не искал да ходи на работа и трябвало да си измисли основателна причина. /монитор

Публикувана на
15 Януари 2022 година