Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви тази събота

Видяна: 14152 пъти

Овен
Ден на трансформация. Ще се яви на дневен ред проблем, чието решение от доста време сте отлагали. До вечерта се постарайте да излезете от ситуацията, ако не искате в следващите дни друг да „командва парада”. Сондирайте мнение с децата и близките. Водете преговори с настоящи и бъдещи партньори. Може да изберете нов екип, с който да тренирате и работите. Привличате нужните хора.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед посетете център за разкрасяване. Полезните вещества прекрасно циркулират в тялото и лесно се абсорбират. До утре на обед проведете уточняващи разговори с настоящи и бъдещи партньори. Работете в екип, соловите изпълнения не са за препоръчване. Постарайте се гърбът ви да е защитен от хора, на които вярвате и вече сте ги проверили. Обсъдете съвместните инициативи.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Родените в третата декада действат непримиримо и прокарват нови пътища във връзките. Бъдете внимателни в храната. Може да се обостри старата ви алергия. И в контактите проявявате голяма нетърпимост, ако нещата не стават така както сте ги планирали. Отношенията лесно може да се развалят, ако партньорите ви не са съгласни на компромис. Бъдете дипломатични.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес колелото на съдбата се завърта и което е било важно до момента губи значението си и отстъпва пред нещо друго, което ще изисква тотално разместване в плановете. Всяка промяна, дори и във външния ви вид ще изиграе положително въздействие в развитието на нещата във ваша полза и интерес. Луната навлиза в Рак и утре ще бъде в опозиция на планетите в Козирог.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
На 15-и пренареждате задачите, нещо оставено на втори план става актуално. Отделете време за себе си, проведете някои релаксиращи процедури и наблегнете на полезните продукти. Ще получите нова информация, която използвана добре ще ви помогне да направите важен избор и да вземете крайно решение. Денят е магичен, може да се освободите от това, което ви тежи и пречи. Стар проблем ще намери своето решение, ще престане да ви тормози и въздейства.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените в третата декада попадат под тежко въздействие и натиск. Вероятни са здравословни проблеми. Намалете темпото и не бързайте с избора. Нещо ще се случи в последния момент и ще развали добре подредената ви програма. Но може би всичко ще е за добро, защото ще се разкрие и трета възможност, която в бъдеще ще даде много по-добри резултати и ще ви осигури предимства.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес предстоят срещи, на които е добре да се представите с цялото си великолепие. До обед всичко върви по план и според очакванията ви. Ще се представите добре на срещите, които предстоят, може да спечелите конкурси, да привлечете спонсори и симпатизанти. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период, в който професионалните амбиции и семейните отношения ще се сблъскат челно. Очертават се изневери, връзките зациклят.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес е благоприятен за лечение. Полезните вещества прекрасно циркулират и се усвояват от организма ви. Позволете си релаксиращи и оздравителни процедури. Денят е магичен, до вечерта намирате изход поне в едно направление на живота, в което сте зациклили или не успявате да се справите. Ще се случват събития помагащи да се освободите от тежестите на миналото и да продължите напред.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на колелото. Което е вървяло ще зацикли, но нещо създаващо проблеми ще отпадне. Намирате пролука и до вечерта се измъквате от наложените забрани и ограничения. Бъдете внимателни. Луната от Близнаци и Нептун от Риби са в конфликт с Марс от вашия знак. Очертават се прояви на алергия и непоносимост към хора и храни. Движете се сред свои, сгответе си сами.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Променете прическа и визия и така ще насочите погледите към външността си, а не към душевните си терзания.Един от дните, в които видимо порастваме или остаряваме. Ще се случват събития, които ще променят плановете ви в следващите дни. Ще ви поставят ултиматуми. Както и да постъпите ще сте недоволни, а и никого няма да може да удовлетворите. До 19-и не водете преговори, особено по имотни и наследствени дела.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден за срещи и запознанства, от които в бъдеще няма измъкване. За родените в третата декада днес действа пръстът на съдбата. Очертават се срещи, които ще променят насоки и съдби, ще ви вкарват в игра, която може и да не се играе по вашите правила, но в бъдеще ще приемете с радост както свободите, така и ограниченията и. Прегърнете промяната, за да живеете при по-добри условия. Животът ви тръгва в нова посока, с нови хора и на ново място.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на прибързани и рискови решения, на проблеми във връзките и на изневери, които ще се отразят пагубно на чувствата ви. Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Контролирайте емоциите, не влизайте в спорове. Отделете повече време на външния си вид. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват. Променете диетата си.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
15 Януари 2022 година