Новина от категория България
Архив на публикациите

Пуснаха без пари близнак от „Левски“, изписаха му веждите

Видяна: 9821 пъти

Борислав Цонев трябва да финализира днес преминаването си в Черноморец (Одеса) след благословията на шефовете му в Левски. Те правят нещо нечувано досега в историята на „синия“ клуб – да разрешат на един от най-добрите си футболисти да премине в друг отбор без никаква трансферна сума.

Причината за решението е ясна – Боби и брат му Радослав излизат скъпо на Левски заради заплатите си. Не за 10 000 лева на човек, а за 10 000 евро.
"Това са шокиращи факти. Обяснимо е защо Левски, притиснат от огромната криза, се разделя с Боби, без да вземе и стотинка за него от украинците", коментират във футболните среди.
Тъй като двамата категорично отказваха да си намалят финансовите възнаграждения, се стигна до варианта Левски да им търси спешно отбори. В крайна сметка украинският Черноморец ще приюти единия от тях – Борислав.
БЛИЦ научи и каква ще бъде месечната заплата на Боби Цонев в тима от град Одеса. Тя ще е 15 000 евро. С 5000 евро повече от парите на „Герена“. Има и друга разлика – Борислав е получил пълна гаранция, че в Черноморец ще си получава парите абсолютно навреме и няма да има никакви забавяния./блиц

Публикувана на
14 Януари 2022 година