Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как ще ви се отрази започващият днес Ретрограден Меркурий

Видяна: 12444 пъти

Космосът ни даде само две седмици на мир при влизане в 2022 г. преди да разгърне най-скандалната си форма на хаос. Точно така: отново е ретрограден Меркурий. Първият Ретрограден Меркурий започва на 14-ти януари и продължава до 3-ти февруари . Ето как ще ви се отрази:
Овен
Скандал в компанията или разногласия на ваша приятелка може да причини разочарование през следващите седмици, Овни, така че най-добре да бъдете екипен играч и да останете гъвкави, когато става въпрос за компромис с другите. Ако се окажете уловени в клюки или дребни аргументи, това може да направи нещата трудни по време на работа или в социалния ви живот. Останете извън драмата.
Телец
Условията, свързани с кариерата или училищата, могат да ударят на камък, Телци. Ето защо е добре, вместо да започвате нещо ново, в която и да е област, да се фокусирате върху завършване на старото. Оставете новостите за дните след като ретроградния Меркурий приключи.
Близнаци
Меркурий е вашата управляваща планета, Близнаци, така че може да се почувствате сякаш този период е много труден за вас. Обикновено сте професионалист в обработката на нова информация, но изучаването на нови неща може да не е толкова лесно за вас точно сега. Използвайте този път, за да отидете дълбоко в себе си и да работите въпреки всички страхове на повърхността, които могат да ви държат фокусирани.
Рак
Може би е време да уредите дълговете си, Раци. Както финансови, така и емоционални. Минали обещания или просрочени плащания може да се върнат на фокус, принуждавайки ви да спазите обещанията си. Може също да откриете, че ретроградната фаза на Меркурий разкрива някои стари стари отношения, които имат нужда да бъдат изчистени. Направете го, за да продължите напред с чиста съвест след това.
Лъв
Време е да поставите допълнителен фокус във вашите взаимоотношения, Лъвове, тъй като погледът ви може да бъде затъмнен. Неубежденията или сблъсъците с графика могат да причинят триене между вас и партньор, така че уверете се, че прекарвате повече време заедно. Все пак, качественото време заедно е ключово за една връзка.
Дева
Този период ще преобърне напълно плановете ви, Деви, така че се подгответе за разхвърляни няколко седмици. Да пристигате точно на уговорени дата, час или място за всяка среща - независимо дали е лична или професионална - ще бъде много по-трудна от обикновено, така че бъдете възможно най-гъвкави, когато правите планове.
Везни
Може да не се чувствате много вдъхновени по време на тази ретроградна фаза, Везни, тъй като тя ще обхване въпросите, свързани със семейството, приятелите, съквартирантите и като цяло отношенията ви с хората. Вместо да се опитвате да продължите напред, използвайте този път, за да си отделите време и да се погрижите за себе си. Ще се почувствате по-креативни и емоционално освежени след като периода приключи.
Скорпион
Динамиката в личния ви живот може да се чувства объркана под тази ретроградна фаза, Скорпиони, така че е време да направите някакво лично почистване в къщи. Ако има проблеми вкъщи, които не са били разгледани - дали е драма с член на семейството или необходимия домашен ремонт, който никога не е бил правилно обработен - може да откриете, че нямате друг избор, освен да поемете отговорността. Комуникацията също може да бъде сложна сега, така че добре да внимавате как се изразявата в ежедневните разговори.
Стрелец
Ще бъде лесно да бъдете хванати във вихър от драма, ако не сте внимателни за това, което казвате и на кого го казвате. Изпращането на текст на грешен човек или казвайки, че нещо безмислено може да доведе до всякакви недоразумения, така че е най-добре да мислите допълнително преди да говорите.
Козирог
Меркурий ще се потапя в знака ви по време на последната половина на тази ретроградна, Козирог, така че очаквайте да почувствате неговите последици по осезаем начин. Проблемите с пари биха могли да бъдат сериозни, ако не сте внимателни, така че поставете ограничение за разходите си и си определете сума, която да заделите за всякакви непредвидени разходи.
Водолей
Това ретроград започва в територията на знака ви, Водолей, което прави ефектите му доста силни. Можете да откриете, че ви е по-трудно да се доверите на интуицията си, което може да направи постигането на целите ви извънредно трудни. Ако имате нови идеи, оставете ги за периода след ретроградния Меркурий.
Риби
Може да не се чувствате на себе си по време на този ретрограден период, Риби, тъй като естествено силното ви чувство за интуиция няма да бъде така кристално чисто. Това също може да ви накара да се почувствате отдалечени от приятелите си. Направете всичко възможно да не приемате нищо лично и да избягвате ретроградната драма! Ще се чувствате повече в унисон с нещата, след като Меркурий отново стане директен.
/Actualno.com

Публикувана на
14 Януари 2022 година