Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Господин депутата гледа девствено

Видяна: 9821 пъти

Политическият журналист Тодор Беленски написа обширен коментар в социалната мрежа, свързан с депутата от "Продължаваме промяна" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.
В четвъртък се разрази скандал след изказване на рапъра от парламентарната трибуна, че някои хора от протеста, организиран от партия "Възраждане", са "шепа нещастни фашисти".
Председателят на партията Костадин Костадинов не му остана длъжен, като двамата си размениха реплики във Фейсбук.
Ето какво пише Белензки по горещата тема:
Днес (бел. ред вчера) рап изпълнителят Христо Петров, който е по-известен с прозвището си Ицо Хазарта определи протестиращите срещу сертификатите като "шепа фашисти".
Преди да коментирам думите му искам да направя една ретроспекция. Показвам ви пост на Ицо Хазарта от януари 2021 година, когато доходите му са заплашени покрай локдауните. Тоест когато беше човек със същите проблеми като останалата част от човечеството: "Създава се настроение в обществото, че вече е нахално да питаш". Недоволства, че на въпроси свързани с това кога може да работят нощните клубове, отговорът и от властта, и от обществото е "стига сте ревали".
Интересно как това не важи сега и със зелените сертификати, които в държава с 27% ваксинация (повечето принудителна) обричат много бизнеси на фалит - ако ги спазват.
Нахално е да задаваш въпроси, нахално е да искаш нормална дискусия, нахално е да искаш комисия с различни независими експерти (не само коремни хирурзи), която да направи безпристрастна оценка върху ефектите от зелените сертификати, с всичките й нюанси, нахално е да оспориш новата религия, наречена "наука", ако ще и да си Нобелов лауерат по медицина. Не само че е нахално, но явно било и ФАШИЗЪМ.
Явно Ицо не е наясно, че държави със "сертифицирано" население налагат допълнителни ограничения и сега. Но как беше - селото се оказа тъкмо във града, белото им показа тъмната страна.
Господин депутата гледа девствено, естествено но е шмърка нищо евтино. В парламента какъв беше бизнеса, Ицо? Падение е когато се псуваш с чалга певици пиян до козирката в някакво шоу за кретени. Но е трагичен факта, че после те избират като някаква надежда за промяна. Това не е просто късогледство , с липса на политическа култура.
Мерките рано или късно ще паднат, ама баснята за мечката и лошата дума не е случайна. Утре като срещнеш "шепата фашисти".на улицата, Ицо, погледни ги в очите.
После се погледни в огледалото, колега. После размърдай мозъчните си клетки и се замисли каква част от обществото има същите искания като "шепата фашисти". За мен ти беше бунт срещу системата, Ицо. Сега стана част от нея. Давай нагоре и нека е грях, знаеш какво искам некой ден, Ицо.
Накрая ще ви поздравя с нещо по-приятно, а именно красотата на мисълта на Щастливеца.
"Че аз съм щастливец, това го знае цяла България; но туй, което никой не знае, то е, че днес нямах четиридесет и пет стотинки да си купя тютюн. Това обстоятелство никак не ми попречи обаче да съхраня своето царствено величие. Аз все пак гледах на света и хората тъй, като че милион Ротшилдовци и Вандербилтовци мога да ги натъпча в джеба на жилетката си; а пък нашите богаташи не представляваха пред моите очи нещо повече от пепелта на снощната ми последна цигара. Това е всичко хубаво, ама тютюн все пак няма, да го вземе дяволът! Глупава страст!"
Някои хора остават безсмъртни с посланията си, други остават идоли само до пубертета! /блиц

Публикувана на
14 Януари 2022 година