Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Неможеща да заспи жена се озовава в Отвъдния свят, разказва какво е видяла там

Видяна: 19581 пъти

В една септемврийска нощ през 2016 г. Лени страдала от силно главоболие. Тя се въртяла в леглото и се опитвала да реши дали да вземе друго обезболяващо или да продължи да търпи болката. Преобърнала се на другата си страна в опит да заспи и била поразена от ярка светлина, която внезапно нахлула в спалнята.
Отначало помислила, че е светлината на преминаваща кола, и погледнала завесите, но те били плътно спуснати. В златната светлина видяла тунел, който водел в златна стая.
„Не знам как да обясня това. Цялата ми болка от мигрената изчезна. Не напуснах напълно тялото си, но усетих безтегловност, сякаш мислено можех да се движа напред-назад, въпреки че продължавах да лежа на леглото. Много исках да отида по-навътре в този тунел, но се стреснах, че ако отидох по-навътре, няма да мога да остана на Земята. Никога не съм изпитвала такова спокойствие. Този покой беше толкова силен, че изглеждаше почти физически.", разказва тя.
И продължава: „Изведнъж видях златно същество - златен мъж с дълга златна брада. Изглеждаше, че той стои на подиума, а зад него бяха всичките ми починали близки. Те наистина искаха да бъдат с мен, за да ме утешат. Лицата им бяха толкова обичливи. Тогава се озовах на огромен стадион. Това беше истинска суматоха, беше пълно с души. Не можех да разбера защо са толкова развълнувани. Всички тези души крещяха и се радваха да се доближат до мен. Едва ли можех да повярвам. Те бяха толкова впечатлени, че съм дошла на Земята."
„Разбрах, че трябва да напиша името си в залата на тези, които са дошли от Земята. Изведнъж, малко преди да стигна до мястото за подпис в Голямата зала на живота, осъзнах, че не мога да направя това и да остана там. Започнах да пълзя назад много бавно. Бих бил много разстроена да напусна това измерение (то беше в спалнята ми, но също и в друго измерение, много странно), ако не исках да остана на Земята. Седях в страхопочитание от случилото се, а златната светлина остана в стаята ми и я поддържаше около 30 минути. Къпех се в това сияние и чувствах любов и мир, докато заспя. Оттам нататък ще чакам с нетърпение смъртта, беше толкова прекрасно." /блиц

Публикувана на
14 Януари 2022 година