Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои този петък ще е труден ден

Видяна: 13969 пъти

Овен
До обед работете за нечия кауза, върнете си дълговете на внимание и намерете начин да осигурите странично финансиране на съвместните дейности. Следобед планирайте посещение при фризьор и козметик, посетете и личните си лекари, консултирайте се по болезнени въпроси. Полезните вещества лесно ще се усвояват и до утре на обед ще получите успокоение и лечение на болките си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените задължения и обещания. Не тръгвайте с голямата кошница. До обед амбициозните ви начинания зациклят, но следобед колелото на съдбата ще се завърти и ще се намери изход или страничен вариант, който да ви осигури печалби. Ще се водят двойнствени игри, а някъде ще се поставят тежки условия и ултиматуми.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За родените във втората декада този ден носи опасност от алергични реакции на всички нива. Трудно ще издържите на провокациите и може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Марс и Нептун сключват рискови аспекти с Луната от вашия знак. Каквото се развали трудно ще се оправи. Достигате прага си на търпимост спрямо нечии действия или провокативни намеси.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
От днес до 4 февруари планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий ще върви в ретроградна посока. Новите инициативи ще се застопорят, ще се наложи да се приключи с поетите ангажименти преди да се тръгне в нова посока. Изпълнете дадените обещания, върнете си дълговете и си вземете изпитите. Време е за лична инвентаризация и преглед на наличностите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед може да подкрепите действията и бизнеса на някой, който в бъдеще ще ви финансира и подпомага. Следобед отделете време за себе си и своите нужди. Нещата се променят, актуалното до момента загубва стойност. На преден план излизат нови желания и очаквания. Не влизайте в конфликти. Днес конкурентите ви взаимно ще се елиминират и съдбата ще ги извади от играта.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед е време за добри дела и спонсорски инициативи. Амбициозните проекти ще зациклят. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Много неща ще излязат от контрол. И здравето ви не е на ниво. Може да се активизира болезнено старата ви алергия към храни, напитки или хора. Не поемайте никакви рискове, ограничете контактите и сами си сгответе. Очертават се неприятни срещи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед може да направите минимална услуга, за която следобед може да получите като подарък и предложение нещо двойно по скъпо за вас и амбициите ви. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви извади на предни позиции. Влезте в нови съюзи, участвайте в благотворителни и спонсорски проекти. Отделете време за релакс и презареждане във фитнес и салон за разкрасяване.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Върнете дълг на внимание и обич, подкрепете някого морално и материално. Следобед много неща ще се променят, ще се предложат възможности, които чакате отдавна. Постарайте се да изглеждате добре на срещите, които предстоят. До дни може да влезете в нов екип и в перспективна среда. В момента сте обект на проучване и проверка. Подайте документи, сключете договори.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Труден ден, особено за родените във втората декада. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Засилват се вродените и придобити алергии, но и в един по-духовен и емоционални план се проявяват непоносимости и неприязън към хората, с които имате неуточнени и неуредени връзки. Направете едно добро дело и компромис, простете, допуснете до себе си тези, които обичате и ви обичат.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес е важно да се постъпи мъдро, а не толкова умно и по правилата. Мислете как да подкрепите колегиалните инициативи, а не как да ги провалите, усещайки някаква невидима заплаха. Не давайте никому излишно предимство. Действайте дипломитично, „смажете” лагерите на колата, в която всички се возите. Проведете уточняващи разговори с хората, с които ще вървите напред.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
До обед приемайте всяко предложение. Подкрепете приятел. Чакайте изненадващи предложения и подаръци. Разменяме си жестове на внимание. Усещате на кого може да разчитате и кой не заслужава вложените надежди и усилия. Тези, които са ви пренебрегнали правят опит да се върнат. Следете здравето на близките, тенденцията е да се събуждат и активизират старите алергии.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Родените във втората декада да бъдат внимателни при избора на напитки и храни. Все някъде ще ви заболи и засърби. Активизира се старата ви алергия, а и нови дразнители се появяват. Тенденцията е конфликтите да избухват по незначителни поводи. По-добре замълчете вместо да влезе в спор. Давайте и дарявайте от сърце. Следобед посетете център за разкрасяване.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве\ монитор

Публикувана на
14 Януари 2022 година