Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Позьорка ли е Джулка!?

Видяна: 12017 пъти

Силиконката Джулиана Гани отвърна на нападките на феновете, че не се справя добре като родител. Тунингованата пловдивчанка заяви, че е взела решение да пази мълчание, защото в противен случай ще я обвинят, че е позьорка.
„Давид е единственият човек, който знае как звучи сърцето ми отвътре. А след като се роди, започнах да виждам как сърцето ми вече е отвън и изследва света, смее се, учи се да говори и ходи. Коя майка не обича детето си?! Това, че спрях да споделям в инстаграм за Давид, прави ли ме лоша майка? А ако споделях постоянно, нямаше ли да ме обвините, че това е поза? В този момент да пазя мълчание е правилното според мен решение“, написа в социалните мрежи Джулка.
Появи се нейно фото с новия й мъж. Двамата са в Париж. Оттам тя пуска снимки с младежа с обяснения в любов под фотосите. Отседнали са Гани в тузарски хотел с гледка към Айфеловата кула.
Момъкът не е мускулест мачо, каквито бяха и Илиян Найденов и предният й мъж Станимир Ташев. Завършил е завършил университет преди година. С няколко години е по-млад от нея.
Двойката вечеря в заведението на популярния готвач Гай Савой. Елитният ресторант е любим на милионери от цял свят и може да се похвали с три звезди "Мишлен", писа "България Днес".
Феновете обаче не одобряват новия й мъж. Категорични са, че е далеч от нивото на досегашния съпруг. Докато тя е на крилете на любовта, за сина й се грижи бившата й половинка Илиян. Това ще е така поне до края на следващия месец. За тогава е насрочено делото за развода им, след което ще се разбере при кого остава малкият Давид, който наскоро навърши две години.
Каквото и да се случи, таткото вече е начертал пътя на наследника си. Илиян е категоричен, че синът му ще се занимава с бойни спортове. Бизнесменът от Монтана е твърдо решен наследникът му да тренира джудо. "Още следващата година започваме с Давид", обясни бившият на Гани. /хотарена

Публикувана на
13 Януари 2022 година