Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни изненада този четвъртък

Видяна: 15680 пъти

Овен
Личната и амбициозна работа да се приключи до обед. След това навлизаме в деня на сърцето, а това положение изисква участие в благотворителни инициативи. До утре на обед направете поне едно добро дело и не се пререждайте в житейската игра. Всеки жест ще е от значение. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно и ще ни върне към минали дейности и обещания. Спазвайте сроковете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед работете на пълен капацитет в посока на голямата ви амбиция и може да постигнете напредък при преговори. Търсете си правата. От обед навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед може да станете обект на благотворителност или сами да подкрепите някой изпаднал в нужда. Преди да поискате каквото и да било, дайте и бъдете готови да помогнете според възможностите си.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед продължете с проекти и дейности започнати в предните дни и ще постигнете успех. В този ден всеки на своето ниво може да покори върхове и сърца и да получи това, към което отдавна се стреми. От обед се включва каналът на любовта и на сърцето. Правете услуги и това, за което някой ви помоли, но не се претоварвайте с несвойствена и тежка физическа работа.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
До обед работете за себе си и в посока на личната си амбиция и цел, а следобед за нуждите и ползите на някой друг. Навлизаме в спонсорски период, в който може сами да станете обект на благотворителност или да влезете в ролята на благодетел. Давайте от сърце, жестовете ще ви се върнат. До утре на обед изпълнете нечия молба, но без да я пречупвате през своите виждания и цели.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес може да влезете в голямата игра и политика. Ще разберете нещо, което не се дава всеки ден и на всеки. Реагирайте изпреварващо и ще спечелите. Ще изкачите връх в кариерата и може да намерите решение на важен проблем. Сключете нови договори до обед, а следобед се включете в дарителски инициативи и сами ще станете обект на обгрижване и подкрепа.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и образува пречупващ аспект с Юпитер от Риби. Вероятно е да попаднете в неблагоприятни юридически ситуации. Не нарушавайте закони и предписания. Ще се активизират и старите ви здравословни проблеми, а в утрешния ден може всичко това да ескалира. Неотложното свършете до обед, а след това смирете претенции и амбиции.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Силен ден, особено за родените в първата декада. Лесно може да получите нужните ви пари, документи и разрешителни и да подпишете нови договори. От обед до утре на обед ще ви правят услуги и ще ви подкрепят познати и непознати. Кандидатствайте за субсидии. До утре на обед може да получите като подарък или приятелска услуга нещо важно за вас и за бъдещата ви работа.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед действайте амбициозно в посока на най-важната си цел. Може да постигнете много и да подпишете изгодни договори. Финализирайте сделка. Не бързайте да започвате нови инициативи. До утре на обед подкрепете с каквото можете приятели и близки. Може да финансирате и чужд проект, който в бъдеще ще носи и за вас дивиденти. Добре е да се уреждат патенти и разрешителни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до утре ще задвижи тежки аспекти с Нептун от Риби и Марс от Стрелец. Съветът за деня е да сте внимателни в отношенията с хора, с които имате трудни връзки или се чувствате поставени в неравностойно положение. Родените в първата декада може да разберат тайни, които ще помогнат да се излезе от лична или професионална криза.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Козирог
До обед довършете изостаналите задачи от предните дни и се окопайте на новозавладените позиции. Следобед се включва каналът на любовта. Не може да си позволявате действия на омраза и отхвърляне. До утре на обед направете поне едно добро дело и подкрепете инициативите на тези, които обичате. Сега е момента да привлечете спонсори или сами да влезете в подобни роли.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед си връщате загубени позиции, а следобед може да направите силен ход в полето на личната ви инициатива. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а очакваните ще ви дадат повече отколкото се надявате. Мислете и действайте целево и в различни посоки. Днес и утре ще ви се отплащат направените в миналото инвестиции в материален и в емоционален план.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Важното за деня свършете в първите часове на работното време. Навлизате в рисков период. До вечерта Луна и Марс ще образуват пречупващи аспекти с Нептун от вашия знак. Това положение ще възобнови старата ви алергия и непоносимост към някои храни, напитки или хора, с които често сте в конфликт. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Нищо амбициозно не предприемайте до 15-и.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
13 Януари 2022 година